JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Examenreizen » Tips & leuke kustplaatsen » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Reisduur
Vervoerstype
Verzorging
Zoek vakanties

Top 10 examenreizen

De populairste hotels voor een eindexamenreis!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Examenreizen

Laat even je potlood vallen, leg je etui weg, berg je schoolboeken op en kies één van onze toffe examenreizen uit! Na maanden van stress en veel studeren is het tijd om even alles te vergeten: lekker zwemmen, zonnen, lachen en feesten met je beste vrienden. Overdag relax je aan de rand van het zwembad of op het strand en van de avonduren tot diep in de nacht dans je op de ritme van de muziek in gave discotheken om dit nog vele vakantiedagen te herhalen. Een examenreis maak je misschien maar één keer in je leven. Daarom hebben wij leuke vakanties voor je op een rijtje gezet zodat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat nadat je bent geslaagd voor je examen!  

Populaire examenreizen
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Eindexamenreizen naar Spanje

De meeste geslaagden zetten hun zinnen op een examenreis naar Spanje. Maar Spanje is groot, dus daarom wijzen wij je de beste bestemmingen aan voor jouw examenreis. Op het vasteland van Spanje, aan de Costa Brava, zijn Lloret de Mar, Blanes en Salou perfecte badplaatsen voor een jongerenvakantie. In deze kustplaatsen profiteer je van langgerekte stranden én zijn er volop uitgaansgelegenheden waar de bloemetjes flink buiten kunt zetten! Overigens is een dagje naar Barcelona niet ver weg vanuit deze badplaatsen aan de Costa Brava.

Spanje heeft ook veel eilanden waar jij jouw examenreis kunt vieren. Het Spaanse eiland Mallorca is erg populair en dan met name de El Arenal. Veel Nederlandse jongeren komen hier ’s zomers samen om van een zonovergoten vakantie te genieten en te feesten op gave party’s. Ben jij erbij komende zomer?

Leuke kustplaatsen voor een reis na je examens

Er zijn nog véél meer kustplaatsen die ideaal zijn voor examenreizen. Aan de zuidkust van Portugal vind je Albufeira waar je je kunt mengen in het feestgedruis. Reis af naar het Griekse eiland Kreta met de beroemde (en beruchte) kustplaats Chersonissos. Of wat dacht je van het Bulgaarse Sunny Beach waar je een zeer voordelige vakantie kunt beleven?

Tips voor een (goedkope) examenreis

Als afgestudeerde student beschik je misschien nog niet over een grote portemonnee om een extreem luxe vakantie te boeken. Daarom zetten wij van Prijsvrij Vakanties de beste deals voor jou op een rijtje en geven je wat extra tips mee zodat je voordelig uit bent.

  • Boek vroeg zodat je profiteert van vroegboekkorting óf laat met een goedkope last minute.
  • Kies een hotel uit dicht bij het strand én de uitgaansgelegenheden, dat is handig!
  • Kijk ook naar een appartementen in plaats van alleen hotels.
  • Check meerdere verblijftypes, daar kan onderling veel prijsverschil in zitten.
  • Check vertrekken vanaf verschillende luchthavens.

Je hebt nu allerlei tips ontvangen om jouw examenreis te kunnen boeken. Met de Beste Deal Garantie ben jij er zeker van dat je de goedkoopste vakantie boekt. Als je nog niet geslaagd bent, doe nog even je best en veel succes zodat jij na je examen van een welverdiende vakantie kunt genieten!