Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische Kust ×
    • Marmaris ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Een heerlijke vakantie naar Marmaris? Het is misschien wel één van de bekendste badplaatsen in Turkije. Het is een prachtige stad gelegen aan de Lycische Kust. In het oude centrum vind je onder andere de sfeervolle bazaar en het kasteel van Marmaris. Dit is het symbool van de stad en zeker de moeite waard om te bezoeken. Vanaf het kasteel heb je een prachtig uitzicht over de stad en de haven. In haven Netsel Marmaris kijk je je ogen uit naar de vele luxe jachten die hier zijn aangemeerd. Lekker een dagje relaxen? Dit kan optimaal aan het lange zandstrand omgeven door het groene taurusgebergte. Ook voor een bruisend uitgaansleven ben je in Marmaris aan het goede adres!

Lees meer

Populaire vakanties Marmaris

Marmaris - Populaire vakantiebestemming voor jongeren

Marmaris ligt aan de westkust van Turkije en is zeer goed ingespeeld op Nederlandse vakantiegangers, wat je onder andere zult merken aan Nederlandse namen van bijvoorbeeld uitgaansgelegenheden. Marmaris ligt in een baai en wordt omgeven door steile heuvels en omringd door dennenwouden. De schitterende stranden nodigen uit tot luieren op het strand of een duik in zee. Doordat de stranden langzaam aflopen in zee en er dus veel ondiepe stukken zijn, is de badplaats uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

Boulevard Marmaris 

De badplaats heeft één van de grootste jachthavens van de Egeïsche Zee en deze is de meest mondaine van het land. Plezierjachten en luxe schepen liggen hier veelvuldig aangemeerd. Gelijk vanuit de jachthaven stap je op de boulevard, die maar liefst negen kilometer lang is. Dit is het toeristische gedeelte van de stad. Je vind hier talloze restaurantjes en een bruisend uitgaansleven. Jongeren vermaken zich hier tot in de late uurtjes.

Bezienswaardigheden Marmaris 

Marmaris heeft een pittoresk centrum met een typisch Turkse bazaar, waar je goed kan shoppen! Daarnaast beschikt deze stad over een aantal prachtige bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van het 16e eeuwse kasteel van Marmaris, de karavanserail en de scheepswerf waar traditionele Turkse gülets worden gebouwd. Naast culture bezienswaardigheden kan je in Marmaris ook verschillende watersporten beoefen! Ga bijvoorbeeld lekker waterskiën of parasailen. 

Goedkope vakantie Marmaris

Ben jij enthousiast geworden en kun jij niet wachten om te vertrekken naar Marmaris? Wij hebben de goedkoopste en leukste hotels en resorts al voor je geselecteerd, jij hoeft alleen nog maar te kiezen! En wie weet geniet jij over een paar weken al van een heerlijke vakantie naar Marmaris!