Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische kust ×
    • Marmaris ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Marmaris? Last minute Marmaris en all inclusive Marmaris vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Marmaris van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Marmaris te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Marmaris is één van de bekendste vakantie bestemmingen van Turkije. De badplaats is langs de Lycische Kust zonder twijfel de badplaats bij uitstek.

Lees meer

Populaire vakanties Marmaris

Marmaris - Populaire vakantiebestemming voor jongeren

Marmaris ligt aan de westkust van Turkije en is zeer goed ingespeeld op Nederlandse vakantiegangers, wat je onder andere zult merken aan Nederlandse namen van bijvoorbeeld uitgaansgelegenheden. Marmaris ligt in een baai en wordt omgeven door steile heuvels en omringd door dennenwouden. De schitterende stranden nodigen uit tot luieren op het strand of een duik in zee. doordat de stranden langzaam aflopen in zee en er dus veel ondiepe stukken zijn, is de badplaats uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

De badplaats heeft één van de grootste jachthavens van de Egeïsche Zee en de jachthaven van Marmaris is de meest mondaine van het land. Plezierjachten en luxe schepen liggen hier veelvuldig aangemeerd. Gelijk vanuit de jachthaven stap je op de boulevard, die maar liefst negen kilometer lang is. Dit is het toeristische gedeelte van de stad. Je vind hier talloze restaurantjes en een bruisend uitgaansleven. Jongeren vermaken zich hier tot in de late uurtjes.

 

Ten slotte heeft Marmaris een pittoresk centrum met een typisch Turkse bazaar en goede mogelijkheden wat betreft winkelen. Marmaris kent geen klassieke bezienswaardigheden, maar heeft wel enkele bezienswaardigheden uit andere tijden, zoals de Osmaanse periode. Bezoek de ruïnes van het 16e eeuwse kasteel eens, of de karavanserail. Daarnaast kun je in de buurt van Marmaris een scheepswerf bezoeken, waar traditionele Turkse gülets gebouwd worden. Daarnaast is de badplaats door de vele mogelijkheden op het gebied van watersport, vooral voor (water) sporters een paradijs. Zij komen in Marmaris tijdens hun vakantie dan ook niets tekort!