Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa dorada ×
    • Salou ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Salou? Last minute Salou en all inclusive Salou vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Salou van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Salou te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Salou ligt direct aan de uitgestrekte kustlijn van de Costa Dorada. Door het heerlijke weer is deze badplaats van Spanje vooral in de zomer populair!

Lees meer

Populaire vakanties Salou

Salou - bruisende badplaats

Salou is een badplaats in Spanje die met name bij Nederlandse jongeren in trek is. De zandstranden van Salou lopen geleidelijk af in de zeebodem en bieden veel watersportmogelijkheden, zoals waterfietsen, kanoën, bananariding en waterskiën. Langs het strand ligt een schitterende palmenboulevard waarover je heerlijk kunt flaneren en lekker op het terras kunt genieten.

Meer dan zon, zee en strand in Salou

Salou bestaat uit een oud en een nieuw centrum. In het oude gedeelte vind je de gezellige winkelstraatjes en in het nieuwe gedeelte het uitgaanscentrum met de diverse discotheken en bars. Als je er een dagje op uit wilt breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan Barcelona, bezoek het beroemde attractiepark Port Aventura of bezichtig de beroemde basiliek van Montserrat.