Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa dorada ×
    • Salou ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Salou is een van de levendigste badplaatsen aan de Costa Dorada van Spanje. Je kunt hier een strandvakantie combineren met gezellige avonden in de club, café, disco en zelfs Nederlandse kroegen zoals de Skihut! Pacha la Pineda is een grote discotheek nét buiten Salou, waar bekende Dj’s onvergetelijke avonden bezorgen. Salou heeft mooie, langzaam in zee aflopende stranden. Platja Levant en Platja Ponent zijn erg kindvriendelijke stranden, bij Platja Levant is er zelfs een Kiddie Club. Maak een dagtripje vanuit Salou naar Barcelona. Of blijf iets dichter bij Salou voor een adrenalinevol dagje in het pretpark Port Aventura of het waterpretpark Aquapolis. Kortom, een vakantiebestemming waar je geweest moet zijn!

Lees meer

Populaire vakanties Salou

Salou - bruisende badplaats

Salou is een badplaats in Spanje die met name bij Nederlandse jongeren in trek is. De zandstranden van Salou lopen geleidelijk af in de zeebodem en bieden veel watersportmogelijkheden, zoals waterfietsen, kanoën, bananariding en waterskiën. Langs het strand ligt een schitterende palmenboulevard waarover je heerlijk kunt flaneren en lekker op het terras kunt genieten.

Meer dan zon, zee en strand in Salou

Salou bestaat uit een oud en een nieuw centrum. In het oude gedeelte vind je de gezellige winkelstraatjes en in het nieuwe gedeelte het uitgaanscentrum met de diverse discotheken en bars. Als je er een dagje op uit wilt breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan Barcelona, bezoek het beroemde attractiepark Port Aventura of bezichtig de beroemde basiliek van Montserrat.