Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Costa Dorada ×
  • Salou ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Salou is een van de levendigste badplaatsen aan de Costa Dorada van Spanje. Je kunt hier een strandvakantie combineren met gezellige avonden in de club, café, disco en zelfs Nederlandse kroegen zoals de Skihut! Pacha la Pineda is een grote discotheek nét buiten Salou, waar bekende Dj’s onvergetelijke avonden bezorgen. Salou heeft mooie, langzaam in zee aflopende stranden. Platja Levant en Platja Ponent zijn erg kindvriendelijke stranden, bij Platja Levant is er zelfs een Kiddie Club. Maak een dagtripje vanuit Salou naar Barcelona. Of blijf iets dichter bij Salou voor een adrenalinevol dagje in het pretpark Port Aventura of het waterpretpark Aquapolis. Kortom, een vakantiebestemming waar je geweest moet zijn!

Lees meer

Populaire vakanties Salou

Salou - een bruisende badplaats

Salou is een badplaats in Spanje die met name bij Nederlandse jongeren in trek is. De zandstranden van Salou lopen geleidelijk af in de zeebodem en bieden veel watersportmogelijkheden, zoals waterfietsen, kanoën, bananariding en waterskiën. Langs het strand ligt een schitterende palmenboulevard met 2 verschillende fonteinen, waarover je heerlijk kunt flaneren en lekker op het terras kunt genieten.

Het oude en nieuwe centrum van Salou

Salou bestaat uit een oud en een nieuw centrum. In het oude gedeelte vind je de gezellige winkelstraatjes, en is er elke maandag een rommelmarkt. Ook kun je hier genieten van heerlijke lokale gerechten. In het nieuwe gedeelte ligt het uitgaanscentrum met de diverse discotheken en bars, maar ook vele leuke winkeltjes net als in het oude centrum.

Bezienswaardigheden in Salou

Als je er een dagje op uit wilt breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan Barcelona, bezoek het beroemde attractiepark Port Aventura of bezichtig de beroemde basiliek van Montserrat. Ook heeft Salou een aantal wat verborgen, maar prachtige baaitjes die leuk zijn voor snorkel- en duikliefhebbers. Cala Llenguadets is er daar een van. Lumine Beach Club Salou biedt een lekker dagje in het zwembad aan het strand aan. Het waterpark Aquópolis is een echte aanrader voor het hele gezin!

Het weer in Salou

In Salou is het eigenlijk het hele jaar door wel lekker weer. Het is gemiddeld 15 graden in de winter, met een paar dagen per maand wat regenbuien. In de zomer is het gemiddeld 29 graden, dus erg lekker weer met erg weinig neerslag. Perfect dus om te overwinteren in Salou, maar vooral om lekker te genieten van het weer in de zomervakantie!

Blog

 • Foto
  3 redenen waarom Salou jouw volgende zonvakantie bestemming is
  15 november 2021

  Eigenlijk zou de reden ‘zon, zon en nog meer zon’ al genoeg moeten zijn om voor Salou te kiezen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je íets meer informatie wilt lezen voor je jouw reis boekt. Daarom in deze blog nóg meer redenen waarom Salou jouw volgende zonvakantie bestemming is!

  Redenen voor een vakantie Salou!