Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Sardinie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Ben jij op zoek naar een goedkope vakantie naar Sardinië? Sardinië is heerlijk vakantie-eiland dat bij Italie hoort. Je vindt hier prachtige baaien, heuvelachtige landschappen en mooie stranden. Een heerlijke bestemming voor jouw volgende vakantie! Een bekende vakantieregio op Sardinië is Badesi. Hier vind je verschillende zandstranden om goed uitgerust weer terug te keren naar huis. Een andere populaire plaats is Palau, een kustdorp in het noorden van dit eiland. Verblijf jij liever in een kleinschalig hotel of liever in een groot all inclusive resort? En heb jij al gepland wanneer je jouw volgende zonvakantie op dit prachtige eiland gaat vieren? Bij Prijsvrij.nl is het aanbod groot. Zo vind je altijd wat je zoekt!

Lees meer

Populaire vakanties Sardinie

Sardinië - Prachtige baaien en rotsformaties

Sardinië is een Italiaans eiland en een heerlijke vakantiebestemming in de Middellandse Zee, ten westen van het vaste land van Italië. Sardinië ligt ten zuiden van het eiland Corsica, vrijwel recht boven het Afrikaanse Tunesië. De hoofdstad van het eiland is het zuidelijk gelegen Cagliari. Met name vanwege de warme zomers en milde winters vormt Sardinië een goede zonvakantiebestemming.

 

Het landschap van Sardinië is vooral heuvelachtig. Over het eiland lopen wel enkele bergketens. De hoogste berg is de Punta la Marmora, die telt 1834 meter. In het binnenland zie je dichte bossen op de heuvels en bergen. De kust is erg gevarieerd. In het zuiden heeft het eiland uitgestrekte zandstranden, terwijl de kust aan het noorden en oosten heel grillig en rotsachtig is. In het westen bestaat het landschap voornamelijk uit moerassen, meren en lagunes.

 

Veel mensen op Sardinië spreken Sardinisch, maar de officiële taal is Italiaans en in de toeristische gebieden kan je, je ook met Engels redden. Belangrijke bezienswaardigheden op Sardinië zijn de Maddalena (eilanden)- archipel, de prehistorische forten en opgravingen van Nuraghi, het chique kustplaatsje Porto Cervo en de hoofdstad Cagliari. Met de oude stoomlocomotief Trenino Verde kan je tijdens je vakantie heel Sardinië verkennen.