JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vliegtijden Egypte » Hoelang is het vliegen naar Egypte?
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties
Vliegtijden naar andere landen

Bekijk hier de vliegtijden per bestemming:

 

Spanje


Canarische Eilanden


Turkije


Griekenland


Portugal

 

 

 

 

 

 

Vliegtijden Egypte

Voor een ontspannen vakantie onder de zon kom je in Egypte niets tekort. Met heerlijke temperaturen in het voorjaar of najaar, uitgerekte zandstranden en luxueuze hotels kom je helemaal zen terug van je vakantie. De prachtige resorts laten aan niks te wensen over met gigantische zwembaden en privéstranden met koraalriffen. Egypte is het land van een prachtige onderwaterwereld, immense piramides en bijzondere schatten. Alhoewel de bekende badplaats Hurghada ongeveer 3.700 kilometer van ons vandaan ligt, bedraagt de gemiddelde vliegtijd ongeveer maar 4,5 uur naar Egypte vanaf Amsterdam. Dat is heel goed te doen dus! Ben je benieuwd naar de vliegtijden naar Egypte vanaf verschillende luchthavens? Die vind je op deze pagina.

Hurghada (HRG)

Hoelang is de vliegtijd naar Hurghada vanaf:

 

Amsterdam Schiphol: 4 uur en 30 minuten


Maastricht-Aachen: 4 uur en 30 minuten


Düsseldorf: 4 uur en 40 minuten


Keulen-Bonn: 4 uur en 50 minuten


Brussel Zaventem: 5 uur en 20 minuten

 

 

 

Sharm El Sheikh (SSH)

Hoelang is de vliegtijd naar Sharm El Sheikh:

 

Amsterdam Schiphol: 7 uur (tussenlanding)


Brussel Zaventem: 5 uur en 20 minuten


Düsseldorf: 4 uur en 40 minuten

 

 

 

 

 

 

Marsa Alam (RMF)

Hoelang is de vliegtijd naar Marsa Alam:

 

Amsterdam Schiphol: 5 uur en 18 minuten


Düsseldorf: 5 uur en 5 minuten


Brussel: 5 uur en 35 minuten

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit welk vliegveld vlieg jij naar Egypte?

Er zijn verschillende vliegvelden vanuit waar je naar Egypte kunt vliegen. De gemiddelde reisduur naar Egypte bedraagt 4,5 uur. Dit kan verschillen afhankelijk van de bestemming die je bezoekt en de luchthaven vanuit waar je vliegt. Je kunt bij Prijsvrij Vakanties vanuit Nederland, België en Duitsland naar Egypte vliegen vanaf verschillende luchthavens. Zo kun je vanaf Amsterdam Schiphol vliegen, maar ook vanaf Maastricht en Brussel bijvoorbeeld.

De onderstaande vliegtijden naar Egypte zijn gebaseerd op directe vluchten zonder overstap. Bij sommige vluchten kan het zijn dat er een overstap is. Ook kun je naar bijvoorbeeld Hurghada vanaf meer luchthavens vliegen dan naar Caïro. Houd er daarnaast rekening mee dat het in Egypte 1 uur later is dan in Nederland tijdens onze wintertijd. In onze zomertijd is er geen tijdsverschil.

Goedkoop vliegen vanaf Duitsland naar Egypte

Wist je dat het vaak goedkoper is om vanaf Duitsland naar Egypte te vliegen? Dit komt omdat de vakanties niet helemaal gelijk vallen met Nederland. Dit is gunstiger voor de prijzen van de vluchten. Zo kun je in bijvoorbeeld de meivakantie voordeliger vanuit Duitsland vliegen dan vanuit Nederland. Niet alleen zijn de vluchten goedkoper, maar er zijn ook meer vluchten beschikbaar. Vlieg jij vanaf Duitsland naar Egypte?

Naar welke bestemming in Egypte ga je vliegen?

Egypte is een walhalla voor zonliefhebbers, maar voor welke badplaatsen kun je kiezen?

De meest bezochte bestemming is toch wel het geliefde Hurghada met prachtige stranden en koraalriffen. Duikers en snorkelaars kijken hier hun ogen uit bij Giftun Island. Bezoek daarnaast het oude centrum voor historische bezienswaardigheden. In het teken van een prachtige onderwaterwereld is Sharm el Sheikh ook erg geschikt. Deze badplaats staat hier namelijk bekend om. Voor een wat rustigere bestemming kies je voor Makadi Bay. Een opkomende badplaats die ideaal is voor rustzoekers. Ook een wat kleinere badplaats en een oorspronkelijk vissersdorp is Marsa Alam. De nu moderne badplaats staat bekend als een luxe bestemming dankzij de geweldige resorts. Vanuit Makadi Bay zijn de graftombes en dodentempels ook goed te bereiken. Iets wat je niet kan overslaan tijdens je vakantie in Egypte! Tot slot is El Gouna nog een populaire bestemming. Hier ervaar je een beetje Italiaanse sferen dankzij de lagunes verbonden met bruggen. Het wordt ook wel het Venetië van Egypte genoemd.

Hoelang is het vliegen naar Egypte?

De vluchtduur is afhankelijk van de gekozen bestemming en luchthaven, maar de gemiddelde vluchtduur is ongeveer 4,5 uur. Daarnaast moet je meestal nog een stukje rijden voor je bij het hotel of resort arriveert. Ben je benieuwd hoelang je uiteindelijke bestemming is rijden vanaf verschillende luchthavens? Bekijk dan hier de transfertijden van Egypte. Voor meer handige informatie voor je vakantie naar Egypte vind je in de Vakantiewijzer. Zo ga je helemaal goed voorbereid op reis!

Zie jij een vakantie naar Egypte wel zitten? Bekijk het aanbod bij Prijsvrij Vakanties en kies een hotel, appartement of resort dat bij jou past. Vlieg met ons naar de zon!