Veelgestelde vragen - In- & Uitchecken

Wat zijn de in- en uitchecktijden bij mijn accommodatie?

Bij de meeste accommodaties kan je inchecken vanaf 16:00 uur en op de laatste dag dien je de accommodatie tussen 10:00 en 12:00 uur te verlaten volgens internationale regels. Per hotel kunnen de exacte in- en uitchecktijden verschillen.

Mijn vlucht landt vroeg, kan ik al eerder inchecken in mijn kamer?

Volgens internationale regels geldt er een inchecktijd vanaf 16:00 uur. Sommige accommodaties kunnen hiervan afwijken. Wanneer je bent gearriveerd bij je accommodatie dien je jezelf altijd te melden bij de receptie van je hotel en kan je navragen of je wellicht eerder kunt inchecken. Dit is echter altijd afhankelijk van beschikbaarheid en hierop hebben wij helaas geen invloed.

Mijn vlucht is in de avond, maar ik moet al vroeg uitchecken. Waar kan ik mijn bagage laten?

Vaak is er op bestemming de mogelijkheid om (evt. tegen een vergoeding) je bagage in een aparte ruimte in het hotel achter te laten. Dit is een extra service die ter plaatse wordt geleverd. Hiervan gebruikmaken is altijd op eigen risico.

Prijsvrij.nl heeft geen enkele invloed op de prijs en de kwaliteit van deze service en eventuele klachten of problemen hiermee kunnen derhalve niet door Prijsvrij.nl in behandeling worden genomen.

Mijn vlucht is in de avond, kan ik later uitchecken en mijn kamer verlengen?

Vaak bieden accommodaties de mogelijkheid de kamer te verlengen tegen bijbetaling. Omdat dit afhankelijk is van de beschikbaarheid kunnen wij je hierover geen informatie verstrekken voorafgaand aan je reis. Je kunt dit enkel ter plaatse bespreken bij de receptie van de door jou geboekte accommodatie. De extra kosten hiervoor zijn voor eigen rekening en deze dien je ter plaatse te voldoen.