Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische Kust ×
    • Oludeniz ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Ölüdeniz? Last minute Ölüdeniz en all inclusive Ölüdeniz vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ölüdeniz van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ölüdeniz te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze prachtige badplaats in Turkije bevindt zich aan de Lycische Kust en staat bekend om zijn prachtige lagune.

Lees meer

Populaire vakanties Oludeniz

Ölüdeniz - Adembenemend wit zandstrand

Ölüdeniz is een mooi en gezellig, niet al te groot plaatsje aan de Lycische Kust. De plaats is onder andere bekend van de succesvolle en romantische speelfilm de Blue Lagoon. Het strand en de bijbehorende lagune zijn zelfs zo mooi dat het wordt genoemd als één van de vijf mooiste stranden ter wereld. Voor gezinnen is het ideaal, aangezien de baai bestaat uit zeer rustig water, zonder een opmerkelijk getijde. Voor duikers is het een mooie bestemming om onderwater het leven te bekijken en voor paragliders genoeg ruimte om boven de baai te zweven.

 

Niet ver van dit dorp bevindt zich een verlaten dorpje van de Grieken, met een goede intact gebleven Grieks-orthodoxe kerk. Wanneer u dan nog fut heeft en doorloopt naar boven heeft u een schitterend uitzicht over het water en de natuur. Deze Turkse bestemming is vooral populair onder de Engelse toerist.