Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische Kust ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Lycische Kust

De Lycische Kust van Turkije staat bekend om haar prachtige stranden met turquoise zee. Ideaal voor de Nederlandse vakantiegangers die op zoek zijn naar een echte strandvakantie! Bezoek tijdens je verblijf de stranden van Öludeniz eens. Deze worden namelijk gezien als één van de mooiste stranden van Turkije. Hier komt de Middellandse Zee samen met de Egeïsche Zee en dit zorgt voor een fantastische kleur van het zeewater. Daarnaast zijn er vele leuke aquaparken te vinden langs deze kust, zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Wandel rond de bazaar en bezoek de kleurrijke winkels met tierelantijntjes. Kies uit de vele verschillende badplaatsen en boek vandaag nog je zonovergoten vakantie naar de Lycische Kust.

Lees meer

Populaire vakanties Lycische Kust

Wat te doen aan de Lycische Kust?

En hier doelen we natuurlijk niet op het weer. Je kunt aan de Lycische Kust namelijk veel leuke activiteiten ondernemen. Zoals een bezoek aan de mysterieuze rots tombes vlakbij Dalyan. Deze zijn volledig uit de rotsen gehouwen en geven een spectaculair uitzicht. Nu je toch in Dalyan bent kun je gelijk een heerlijk modderbad nemen. De openluchtbaden hebben een positieve werking op reumapatiënten en mensen met veel stress (maar eigenlijk is het voor iedereen heerlijk!).

Badplaatsen & stranden Lycische Kust

De Lycische kust beschikt over een aantal geliefde badplaatsen waarvan Marmaris misschien wel het meest bekend is. Overdag geniet je van de zon en 's avonds is het gezellig een hapje eten aan de boulevard of bij je all inclusive resort. Marmaris heeft verschillende waterparken die leuk zijn voor jong én oud! Andere hotels aan de Lycische kust zijn o.a. Icmeler, Fethiye en Öludeniz.

Weer Lycische Kust

De Lycische Kust beschikt over een Middellands Zeeklimaat met droge, warme zomers en milde winters. Er is weinig neerslag in de zomermaanden en de vele zonuren en hoge temperaturen zorgen ervoor dat je zeker in de periode juni tot en met september heerlijk kunt genieten van het weer tijdens een strandvakantie aan de Lycische Kust! Deze periode is dan ook de beste reistijd voor een vakantie aan de Lycische Kust. In de periode van november tot en met maart is het erg nat in dit gedeelte van Turkije en hoef je hier voor een zonvakantie niet naar af te reizen. Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk je koffers pakken? Bekijk dan onze last-minutes