Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische kust ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Lycische kust

De Lycische Kust van Turkije staat bekend om haar prachtige stranden met turquoise zee. Ideaal voor de Nederlandse vakantiegangers die op zoek zijn naar een echte strandvakantie! Bezoek tijdens je verblijf de stranden van Öludeniz eens. Deze worden namelijk gezien als één van de mooiste stranden van Turkije. Hier komt de Middellandse Zee samen met de Egeïsche Zee en dit zorgt voor een fantastische kleur van het zeewater. Daarnaast zijn er vele leuke aquaparken te vinden langs deze kust, zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Wandel rond de bazaar en bezoek de kleurrijke winkels met tierelantijntjes. Kies uit de vele verschillende badplaatsen en boek vandaag nog je zonovergoten vakantie naar de Lycische Kust.

Lees meer

Populaire vakanties Lycische kust

Meer dan alleen zon aan de Lycische Kust

En hier doelen we natuurlijk niet op het weer. Je kunt aan de Lycische Kust namelijk veel leuke activiteiten ondernemen. Zoals een bezoek aan de mysterieuze rots tombes vlakbij Dalyan. Deze zijn volledig uit de rotsen gehouwen en geven een spectaculair uitzicht. Nu je toch in Dalyan bent kun je gelijk een heerlijk modderbad nemen. De openluchtbaden hebben een positieve werking op reumapatiënten en mensen met veel stress (maar eigenlijk is het voor iedereen heerlijk!).

Heerlijk vertoeven in de badplaatsen aan de Lycische Kust

De Lycische kust beschikt over een aantal geliefde badplaatsen waarvan Marmaris misschien wel het meest bekend is. Overdag geniet je van de zon en 's avonds is het gezellig een hapje eten aan de boulevard of bij je all inclusive resort. Marmaris heeft verschillende waterparken die leuk zijn voor jong én oud! Andere hotels aan de Lycische kust zijn o.a. Icmeler, Fethiye en Öludeniz.