Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Lycische Kust ×
    • Fethiye ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Fethiye? Last minute Fethiye en all inclusive Fethiye vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Fethiye van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Fethiye te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Fethiye ligt aan de Lycische Kust in Turkije.

Lees meer

Populaire vakanties Fethiye

Fethiye - Groene omgeving en prachtige baaien

Fethiye ligt ten westen van Antalya. De stad is ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In het centrum van de stad proef je de traditionele Turkse sfeer. Buiten de stad vindt je prachtige groene natuur en bijzondere baaien. Daarnaast is er ook genoeg cultuur, er zijn verschillende ruïnes te bewonderen. Kortom, een veelzijdige vakantie bestemming.

Bezienswaardigheden in Fethiye

De meeste gebouwen in deze stad stammen uit de jaren 60. De oude stad is helaas in 1959 volledig door een aardbeving verwoest. Merkwaardig genoeg bleven de Lycische graftombes of sarcofagen onaangetast. De vismarkt van Fethiye is zeker een bezoek waard. Op de markt koop je vis en deze kun je laten bereiden in een van de restaurants.

Buiten de gebaande paden in Fethiye

Van Antalya tot Fethiye kunnen wandelaars de 'Lycian Way' volgen. Dit Grote Routepad behoort tot de tien mooiste wandelpaden ter wereld. Het gaat langs landelijke dorpjes waar zelden een toerist komt en geniet van geweldige uitzichten. Niet alleen op het land maar ook onder water is er genoeg natuur te bewonderen in Fethiye. Als je gaat duiken kun je naast vele mooie vissen en schaaldieren ook oude ruïnes tegen komen.