Zonvakantie Mei

De maand mei is een populaire vakantiemaand onder reizigers. Een heerlijke zonvakantie in de maand mei is dan ook zo gevonden! Of je nu op zoek bent naar een zonvakantie in Europa of naar andere delen van de wereld. Bij Prijsvrij.nl is het aanbod enorm. Kies je voor een bruisende meivakantie met je kinderen of wil je liever rustig met z’n tweetjes genieten in een adults-only hotel? Bij Prijsvrij.nl heb je de keuze uit vele accommodaties. Kies snel jouw volgende All Inclusive resort of ervaar de vrijheid in een appartement. Welk budget je ook hebt, wij zorgen ervoor dat je comfortabel op vakantie gaat.

Lees meer

Waar schijnt de zon in mei?

Een aangename temperatuur tijdens je zonvakantie is een absolute must! Vraag jij je af waar het warm is in mei? Dan zijn er genoeg vakantiebestemmingen om uit te kiezen! In veel landen begint de zon al aardig te schijnen in mei. Daarom zijn veel bestemmingen in de maand mei al goed geschikt voor een klassieke zon-, zee- en strandvakantie. Uiteraard kan je je zonvakantie ook goed afwisselen door bezienswaardigheden te bezoeken of met wandelingen door de natuur. De temperatuur in mei bereikt geen tropische proporties zoals in hartje zomer. Daardoor is dit de uitgelezen kans om wat van het land te ontdekken. Hieronder beschrijven wij een aantal populaire vakantiebestemmingen in mei. Laat je inspireren en boek vandaag nog jouw zonvakantie.

In mei op zonvakantie naar Ibiza

Met temperaturen van rond de 25 graden in mei, vertrekken steeds meer vakantiegangers naar het strand om van de heerlijke zonnestralen te genieten. Mei valt nog in het laagseizoen en dit is qua kosten en drukte ook nog eens heel gunstig! Zo verblijf je in de beste hotels voor de laagste prijzen en het aantal toeristen om je heen is alles behalve massaal. Als je er behoefte aan hebt, kan je de drukte natuurlijk wel makkelijk opzoeken. In mei beginnen de spectaculaire openingsparty’s van populaire DJ’s in de verschillende clubs.

Mallorca in de meivakantie

Mallorca is vooral in de zomer een populair vakantieland maar heeft ook zeker zijn charme in mei! Vooral in het zuiden van Mallorca begint het lekker op te warmen in het voorjaar. Het Spaanse eiland is aantrekkelijk voor twee soorten vakantiegangers: zonaanbidders die aan het strand willen genieten en actieve reizigers. De vele sportmogelijkheden, wandelgebieden en uitgestrekte stranden bieden genoeg keuze voor beide soorten toeristen. En wist je dat Mallorca op slechts 2,5 uur vliegen van Nederland ligt? Daarom is Mallorca in de meivakantie ook erg populair bij gezinnen met kinderen. 

Voorjaar in Griekenland

Griekenland is in mei een fijne vakantiebestemming voor reizigers die de zon willen combineren met mooie stranden, heerlijk eten en een indrukwekkende cultuur. Met de langzaam oplopende temperaturen, is mei de ideale maand voor een zonvakantie naar Griekenland. Zo kan je rustig aan zee liggen bakken, dineren bij een authentiek Grieks restaurant zonder te wachten en in alle rust langs de Akropolis en verschillende musea struinen. Ontdek het veelzijdige Griekenland van een andere kant in mei!

Waarheen op zonvakantie in mei?

In mei ben je de enorme hittegolven voor maar geniet je wel volop van zomerse temperaturen. Daarom is een zonvakantie in mei een uitstekende keuze! De meivakantie is vooral populair bij gezinnen met kinderen. Reis je daarbuiten, dan is het een stuk rustiger en voordeliger. Er zijn verschillende heerlijke vakantiebestemmingen in mei. Wanneer wil jij vertrekken op zonvakantie? Laat je inspireren door Prijsvrij.nl met tips over de mooiste bestemmingen in Europa en ver weg.