Je zoekt nu op:

2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa blanca ×
    • Denia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Denia

Op zoek naar een goedkope vakantie Denia? Last minute Denia en all inclusive Denia vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Denia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Denia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Denia is gelegen in het zuidoosten van Spanje aan de Costa Blanca.

Lees meer

Populaire vakanties Denia

Denia - Mooie stad met historisch centrum

Stap in de auto en vertrek naar het prachtige Denia, wat gelegen is in de Spaanse regio Alicante. Ontsnap even uit de dagelijkse hectiek en wordt ondergedompeld in de Spaanse cultuur. Denia beschikt over een rijke geschiedenis wat zich uit in de prachtige architectuur en de indrukwekkende monumenten. Het eerste wat je ziet bij aankomst is de schitterende kasteel wat gelegen is op een heuvel en uitkijkt over de stad. Het is absoluut een aanrader om deze te bezoeken. Het kasteel is gebouwd in de 11e en 12e eeuw en beschikt over de interessante museum Palau del Governador.

 

Naast het kasteel zijn er nog veel meer bezienswaardigheden, ontdek het Etnologico museum en vergroot je kennis over de geschiedenis en cultuur van de stad. Wandel door het prachtige centrum en bewonder de prachtige haven die in verbinding staat met de Balarische eilanden. Naast de vele hoogtepunten beschikt Denia over prachtige stranden waar ieder toerist verliefd op wordt. Het is ook een zeer populaire plaats voor watersportliefhebbers die zich kunnen uitleven op de prachtige oceaan.

 

Je leert de Spaanse cultuur pas echt kennen wanneer je één van de festivals bijwoont. In maart wordt het Bonfire festival gehouden en in juli vindt, bij de Mediterrane zee het Bous a la Mar festival plaats. Wordt voor even een echte Spanjaard tijdens jouw vakantie in het prachtige Denia.