Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kroatie ×
    • Midden-Dalmatie ×
    • Trogir ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Trogir? Last minute Trogir en all inclusive Trogir vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Trogir van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Trogir te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Trogir is een historische stad in Kroatie en is gelegen aan de Adriatische Zee in de regio Midden-Dalmatie.

Lees meer

Populaire vakanties Trogir

Trogir – Ontdek de rijke geschiedenis van de Kroaten

Trogir ligt slechts op 27 km afstand van de grote stad Split. In de buurt van Trogir ligt ook het beroemde nationaal park Krka met haar beroemde watervallen. Deze romantische stad is omringd door middeleeuwse stadmuren. Binnen deze muren vindt je allerlei Renaissance gebouwen die je aan Venetië doen denken. Baan je een weg door een wirwar van straatjes en pleinen of geniet van een drankje op de uitgestrekte boulevard met vele restaurants en barretjes.

 

Het historische centrum van Trogir ligt op het eiland Ciovo. De rijke geschiedenis van deze romantische stad is goed terug te zien in het centrum van de stad. Er zijn namelijk vier verschillende bouwstijlen te bewonderen. Zo zijn er gebouwen in de christelijke, Kroatische, Romaans-gotische en middeleeuwse stijl. Het centrum staat daarom ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Dit maakt Trogir zeer geliefd bij cultuurliefhebbers.

 

In de omgeving van Trogir vind je veel groene natuur, mooie eilandjes en rotsformaties. Vanuit de haven van Trogir kun je verschillende boottochten maken naar de omliggende eilanden. De omgeving van Trogir is ook uitermate geschikt om te gaan duiken. Er zijn verschillende duikscholen waar je kunt leren duiken.