Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Gardameer

Op zoek naar een goedkope vakantie Gardameer? Last minute Gardameer en all inclusive Gardameer vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Gardameer van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Gardameer te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Het grootste meer van Italie ligt in een prachtig landschap met pittoreske dorpjes, bergen en leuke strandjes.

Lees meer

Populaire vakanties Gardameer

Gardameer - Ideaal voor watersporters

Het Gardameer is een populaire vakantiebestemming. Het Gardameer, of Lago di Garda, is gelegen in het noorden van Italië en trekt jaarlijks vele vakantiegangers. Belangrijke plaatsen die rond het meer liggen zijn Peschiera del Garda, Sirmione en Desenzano del Garda in het zuiden. Andere bekende plaatsen zijn Riva del Garda in het noorden en Gargnano en Garda zijn voorbeelden van plaatsen aan de west- en oostkust van het meer. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. De meeste plaatsen rondom het meer zijn dan ook prima ingespeeld op vakantiegangers, waardoor er voldoende campings en hotels zijn.

 

Het Gardameer is een langgerekt meer dat het grootste meer van Italië genoemd mag worden. In het meer liggen zeven kleine eilandjes die per boot bereikbaar zijn. Het landschap om het meer is zeer gevarieerd. In het oosten zijn de oevers bergachtig en vind je er steile hellingen van kalksteen. Deze bergen en hellingen worden afgewisseld door bossen en valleien met boomgaarden. De westkust bestaat voornamelijk uit rotsen en is eveneens bergachtig. Het zuiden daarentegen ziet er heel anders uit. De oever is in het zuiden vrij vlak en je vindt hier meer en tevens grotere plaatsen.

 

Vooral in het zuiden zijn er talloze mogelijkheden om te fietsen of te wandelen in de omgeving. daarnaast is het meer zelf de perfecte plek voor het beoefenen van watersporten. In de dorpjes kun je op een terrasje genieten van de zon of je gaat er winkelen. In de omgeving zijn eveneens waterpretparken te vinden. Ook met kinderen is dit dus een ideale vakantiebestemming!