Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
    • Peschiera Del Garda ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Peschiera Del Garda

Wil jij graag bijzondere plekken ontdekken om van weg te dromen? Dan is een reis naar het Italiaanse dorpje Peschiera del Garda de ideale bestemming voor jouw volgende vakantie! Peschiera del Garda ligt aan het prachtige Gardameer, waar je je goed kunt toeven aan het verfrissende zwembad, een authentiek restaurantje óf een gezellig terrasje. Hier geniet je van lokale specialiteiten, zoals olijfolie, wijn, hammen en kaas. Een ander leuk uitstapje bij het Gardameer is het sprookjesachtige, middeleeuws dorpje Borghetto sul Mincio dat tot een van de mooiste dorpjes van Italie is uitgeroepen. Fiets er naartoe langs de charmante rivier de Minco. Ben jij al overtuigd? Ga dan op ontdekkingsreis en maak een reis om nooit te vergeten!

Lees meer

Populaire vakanties Peschiera Del Garda

Peschiera del Garda: vestingsstadje aan het Gardameer

Peschiera del Garda ligt centraal in het noorden van het land, in de regio Veneto en wordt vanwege de prachtige oude vestingmuren en stadspoort beschouwd als één van de mooiste dorpjes van Italië. De regio Veneto is vooral bekend vanwege de plaats Venetië die in dit gedeelte van het land ligt. De plaats ligt ten westen van Veneto en ten oosten van de plaats Brescia. Vele vakantiegangers bezoeken Peschiera del Garda vanwege de ideale ligging aan de zuidkant van het Gardameer.

Leuke activiteiten in Peschiera del Garda 

Peschiera del Garda ligt direct aan het Gardameer, het grootste meer in Noord Italië. Aan de zuidkant van dit mooie bergmeer is het landschap vrij vlak. De stad ligt enkele tientallen meters boven zee niveau. Door de ideale ligging aan het Gardameer zijn de (water)sportmogelijkheden bijna oneindig. Van zeilen tot kanoën, tot golfen en van mountainbiken tot paardrijden of wandelen. De omgeving leent zich hier uitermate goed voor. Voor meer leuke vakantietips aan het Gardameer hebben wij een aantal highlights in een blog verzameld!

Bezienswaardigheden in Peschiera del Garda

De stad zelf is een gezellig plaatsje met leuke winkels en gezellige bars en restaurants. Bezienswaardigheden zijn onder andere het klooster Madonna del Frassino uit de 16e eeuw, het Palazzo di Comando del Presidio of het Venetiaanse Fort uit de 16e eeuw. Daarnaast bezoeken vele vakantiegangers in Peschiera del Garda het grootste attractiepark van Italië: Gardaland.