Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
    • Peschiera Del Garda ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Peschiera Del Garda

Op zoek naar een goedkope vakantie Peschiera del Garda? Last minute Peschiera del Garda en all inclusive Peschiera del Garda vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Peschiera del Garda van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Peschiera del Garda te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Peschiera del Garda is een gezellige vakantiebestemming in Italie en is prachtig gelegen aan het Gardameer.

Lees meer

Populaire vakanties Peschiera Del Garda

Peschiera del Garda - Vestingsstadje aan het Gardameer

Peschiera del Garda ligt centraal in het noorden van het land, in de regio Veneto en wordt vanwege de prachtige oude vestingmuren en stadspoort beschouwd als één van de mooiste dorpjes van Italië. De regio Veneto is vooral bekend vanwege de plaats Venetië die in dit gedeelte van het land ligt. De plaats ligt ten westen van Veneto en ten oosten van de plaats Brescia. Vele vakantiegangers bezoeken Peschiera del Garda vanwege de ideale ligging aan de zuidkant van het Gardameer.

 

Peschiera del Garda ligt direct aan het Gardameer, het grootste meer in Noord Italië. Aan de zuidkant van dit mooie bergmeer is het landschap vrij vlak. De stad ligt enkele tientallen meters boven zee niveau. Door de ideale ligging aan het Gardameer zijn de (water)sportmogelijkheden bijna oneindig. Van zeilen tot kanoën, tot golfen en van mountainbiken tot paardrijden of wandelen. De omgeving leent zich hier uitermate goed voor.

 

De stad zelf is een gezellig plaatsje met leuke winkels en gezellige bars en restaurants. Bezienswaardigheden zijn onder andere het klooster Madonna del Frassino uit de 16e eeuw, het Palazzo di Comando del Presidio of het Venetiaanse Fort uit de 16e eeuw. Daarnaast bezoeken vele vakantiegangers in Peschiera del Garda het grootste attractiepark van Italië: Gardaland.