Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
    • Limone Sul Garda ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Limone Sul Garda

In het noorden van Italie vindt je het sfeervolle dorpje Limone sul Garda. Gelegen direct aan het schitterende Gardameer biedt deze plek de ideale omstandigheden voor een heerlijke vakantie. Zowel voor gezinnen met kinderen als koppels is er genoeg te beleven. Zo kan je er in de zomer eindeloos genieten onder de Italiaanse zon en leuke watersporten beoefenen aan het meer. En vergeet ook niet de prachtige omgeving met hoge bergen en leuke dorpjes met kleurrijke huisjes te verkennen. Smul van de Italiaanse keuken, geniet van een lokale 'Limoncello' en veradem je aan het prachtige uitzicht over het Gardameer vanaf je hotelkamer. Limone sul Garda is op en top genieten! Ga je met ons mee op vakantie naar dit prachtige Italiaanse dorpje? 

Lees meer

Populaire vakanties Limone Sul Garda

 

Vakantie Limone sul Garda

Het dorpje Limone sul Garda ligt aan het Gardameer in het noorden van Italië. De ligging aan het Gardameer en de prachtige omgeving maken Limone sul Garda een heerlijke vakantiebestemming in Italië. Zo kan je de prachtige omgeving verkennen met bijvoorbeeld een huurauto, maar ook ontspanning zoeken aan het meer. Daar zijn overigens ook hele leuke watersporten te beoefenen. 

Vroeger was Limone sul Garda een klein vissersdorpje maar inmiddels is het uitgegroeid tot een geliefde vakantieplek. De plek stond voorheen vooral bekend om haar citroenteelt. En dit is tegenwoordig nog steeds goed te zien in het dorpje. Zo kan je bijvoorbeeld in La Limonaia del Castèl zien hoe citroenen worden gekweekt en zijn er verspreid over vele winkels leuke souvenirs te kopen als citroenzeepjes, snoepjes en de citroenlikeur Limoncello. 

Hotels in Limone sul Garda

De meeste hotels in Limone sul Garda liggen direct aan of vlakbij het Gardameer. Daarom heb je vanaf de meeste hotels een spectaculair uitzicht over de omgeving. Zo kan je heerlijk genieten op het balkon van je hotel of appartement. Zie de zon opkomen van achter het meer en geniet in de avond van een heerlijke Limoncello als de zon weer onder gaat.  

Limone sul Garda: klimaat & beste reistijd

De beste reistijd voor een zonvakantie naar Limone sul Garda is van mei t/m september. In de periode geniet je van aangename temperaturen van ca. 25-30 graden. Het warme zeeklimaat zorgt voor overwegend zonnige, warme temperaturen in de zomer. 

Heb jij ook zin gekregen in een vakantie naar het mooie Italië? Bekijk de mooie hotels in Limone sul Garda en laat je verrassen door haar schoonheid!