Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Italie ×
    • Gardameer ×
    • Sirmione ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie op een schiereiland aan het Gardameer in Italie? Bezoek dan Sirmione! De idyllisch stad geeft je een knus gevoel, waardoor je geniet van de Italiaanse sfeer. Kom binnen over de eeuwenoude ophaalbrug van het kasteel Scaligera en waan je in een middeleeuwse stad. Op de top van het kasteel heb je een prachtig uitzicht over de stad en zie je in de verte de Grotten van Catullus, die te bereiken zijn via een wandelroute of een leuk toeristentreintje. Sirmione is een autovrije stad, waardoor je geniet van de rust. Houd je van een Wellness dag? Bezoek de natuurlijke warmwaterbronnen. Na een dag relaxen is een bezoek aan Piazza Giosue Carducci erg leuk, met de gekleurde huisjes en restaurantjes. 

Lees meer

Populaire vakanties Sirmione

Wat te doen in Sirmione?

Sirmione is een karakteristieke plaats, waar van alles te doen is. Je loopt binnen over de brug van het kasteel Scaligera en je gaat terug in de tijd in het kasteel. Ga naar boven en geniet van  het mooie uitzicht. Het kasteel is gebouwd in de 13e en 14e eeuw. Dit kasteel was hét fort van het Gardameer. Bij het kasteel geweest en wil je naar de Grotten van Catullus, dan loop je langs de kerk Santa Maria Maggior die in de 16e eeuw is gemaakt. Na die wandeling even uitrusten? Neem plaats in een van de restaurants op het plein, Piazza Giosue Garducci. Bezoek op de andere pleinen wekelijks een heerlijke vers markt deze zijn te vinden op; Piazzo Mercato en Piazzo Montebaldo. Wandel naar de boulevard ‘Porto Battelli‘ van Sirmione en huur een bootje om te varen over het prachtige Gardameer. Er zijn genoeg activiteiten te doen op dit mooie schiereiland! 

Het weer in Sirmione

Sirmione is in de zomermaanden een heerlijke vakantiebestemming. Sirmione ligt aan het Gardameer waardoor je overdag heerlijk kan genieten van de zon in een bedje. De beste reistijd om op vakantie te gaan is in de maanden juni t/m september.