Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Indonesie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Indonesie

Op zoek naar een goedkope vakantie Indonesië? Last minute Indonesië en all inclusive Indonesië vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Indonesië van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Indonesië te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Het prachtige land Indonesië bestaat uit meer dan 17.000 verschillende eilanden, waarvan Java, Bali en Lombok het meest populair zijn als het gaat om vakanties.

Lees meer

Populaire vakanties Indonesie

Indonesië – De gordel van smaragd

Van eindeloze rijstvelden tot tropisch regenwoud: vakantie in Indonesië is volop genieten van schitterende natuur. Niet alleen voor het adembenemende en diverse landschap is Indonesië de moeite waard. Ook voor een cultuurreis of duikvakantie is Indonesië een droombestemming. Ga op excursie langs torenhoge vulkanen of kom tot rust op een van de vele zonovergoten palmstranden. Van de duizenden eilanden met een unieke flora en fauna zijn Sumatra, Bali, Lombok en Java met hoofdstad Jakarta de bekendste. In deze wereldstad hoef je je geen moment te vervelen. Bezoek musea of ga winkelen in een van de moderne malls. Pittoreske huizen uit de 17e eeuw herinneren aan het verleden in deze bruisende metropool.

 

Net zoals de bevolking is de Indonesische keuken zeer gevarieerd en is deze diversiteit te proeven in vele tongstrelende gerechten. Verwen jezelf met smakelijke rijstschotels, geurige soepen en allerlei soorten satés. Reizen door Indonesië is een ontdekkingstocht die alle zintuigen prikkelt.