Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Indonesie ×
    • Nusa Dua ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Nusa Dua is een badplaats gelegen in het zuiden van het eiland Bali in het prachtige Indonesie. Deze heerlijke vakantiebestemming is perfect voor zonliefhebbers die willen genieten in stijl. Het gehele jaar door geniet je hier van tropische temperaturen van rond de 30 graden. Langs mooie zandstranden met wuivende palmbomen vind je hier de meest luxe 4- en 5-sterrenhotels. Dineer in exclusieve restaurants of ga loungen in één van de hippe beachbars. Combineer luieren aan het strand met een bezoek aan het tempelcomplex Puja Mandala of ga schildpadden spotten bij Serangan Island. Ook kan je hier verschillende watersporten beoefenen. Nusa Dua is in ieder geval the place to be voor een relaxte, stijlvolle vakantie op Bali. 

Lees meer

Populaire vakanties Nusa Dua

Zonvakantie Nusa Dua

Vertaald vanuit het Indonesisch betekent Nusa Dua letterlijk 'twee eilanden', wat verwijst naar de twee kleine eilandjes die zich halverwege de kustlijn bevinden. Nusa Dua staat bekend als een moderne en luxe badplaats met veelal mooie resorts. Op het schiereiland worden de prachtige witte zandstranden omringd door palmbomen en op sommige stukken is het schiereiland zo smal dat zich naast de toeweg aan beide kanten een strand bevind. Tijdens eb komt het koraalrif tot honderden meters bloot te liggen en zodoende zie je in de middag ook veel strandjutters.

Waarom op vakantie naar Nusa Dua?

Een verblijf in Nusa Dua kan je het beste beschouwen als een oase van rust, weg van de chaos van de drukkere badplaatsen op het eiland Bali. In vergelijking met de bekende drukkere badplaatsen zoals Kuta, Legian en Seminyak zijn de uitgaansmogelijkheden in Nusa Dua gering. Daardoor is Nusa Dua voor geliefd bij stellen en jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie. 

Tips in de omgeving van Nusa Dua

Overdag kan je natuurlijk heerlijk luieren aan het strand of één van de leuke watersporten beoefenen. Breng ook zeker een bezoek aan de zogeheten 'water blow'. Bij deze kliffen wordt het water ver omhoog gespuwd, wat geweldige foto's oplevert. Liever wat zien van de traditionele cultuur? Ga dan naar het tempelcomplex Puja Mandala. Ook als je actief bezig wilt zijn, zijn er genoeg keuzen. Ga bijvoorbeeld schildpadden spotten bij Serangan Island of golfen.

Wil je 's avonds een romantisch etentje op het strand? Pak dan een taxi naar Jimbaran Bay. In deze baai bevindt zich het vissersdorpje Jimbaran waar aan het einde van de middag het langgerekte strand omgetoverd wordt tot één groot restaurant met op de kaart de verse vangst van de dag. De zonsondergang is er prachtig en het eten verrukkelijk.