Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Indonesie ×
    • Nusa dua ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Nusa Dua? Last minute Nusa Dua en all inclusive Nusa Dua vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Nusa Dua van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Nusa Dua te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Nusa Dua is een badplaats gelegen in het zuiden van het eiland Bali in het prachtige Indonesie.

Lees meer

Populaire vakanties Nusa dua

Nusa Dua - Relaxen in luxe

Vertaald vanuit het Indonesisch betekent Nusa Dua letterlijk 'twee eilanden', wat verwijst naar de twee kleine eilandjes die zich halverwege de kustlijn bevinden. Nusa Dua staat echter beter bekend als een moderne en luxe badplaats met veelal mooie resorts. Op het schiereiland worden de prachtige witte zandstranden omringd door palmbomen en op sommige stukken is het schiereiland zo smal dat zich naast de toeweg aan beide kanten een strand bevind. Tijdens eb komt het koraalrif tot honderden meters bloot te liggen en zodoende zie je in de middag ook veel strandjutters.

 

In vergelijking met de bekende drukkere badplaatsen Kuta, Legian en het steeds meer opkomende Seminyak & Canggu zijn de uitgaansmogelijkheden gering. De meeste bars vind je bij de hotels zelf en vandaar dat deze badplaats meer in trek is bij stellen en jonge gezinnen en minder geschikt voor backpackers. Een verblijf in Nusa Dua kun je dan ook het beste beschouwen als een oase van rust, weg van de chaos van de drukkere badplaatsen op het eiland Bali.

 

Wil je 's avonds een romantisch etentje op het strand? Pak dan een taxi naar Jimbaran Bay. In deze baai bevindt zich het vissersdorpje Jimbaran waar aan het einde van de middag het langgerekte strand omgetoverd wordt tot één groot restaurant met op de kaart de verse vangst van de dag. De zonsondergang is er prachtig en het eten verrukkelijk.