Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Indonesie ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Kuta? Last minute Kuta en all inclusive Kuta vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Kuta van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Kuta te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Kuta is de meest bekende badplaats van het eiland Bali in Indonesie.

Lees meer

Populaire vakanties Kuta

Kuta - Bruisend uitgaansleven & mooi zandstrand

Kuta is een gonzende, levendige en langgerekte badplaats in het zuidwesten van het eiland met het mooiste en breedste strand van heel Bali. Op korte afstand gelegen van de Balinese luchthaven Ngurah Rai, oftewel Denpasar Airport is Kuta een zeer gewilde plek voor toeristen. Deze levendige badplaats met een drie kilometerlang zandstrand wat loopt van Seminyak tot Tuban heeft dan ook veel te bieden, zoals zonnen, winkelen, uitgaan en zeker ook surfen.

 

Het strand van Kuta is mooi en breed, ook al is het geen klassiek tropisch strand dat wordt omzoomd door kokospalmen. De ambulante verkopers en massagevrouwen zijn een paar jaar geleden van het strand naar de boulevard verbannen, zodoende kun je er ongestoord luieren en kijken naar de Balische en Australische surfers, die hun kunststukjes uitoefenen op de hoge golven. Vanwege de sterke en constante golven staat Kuta bekend als een zeer goede surfspot. Om die reden vind je hier ook veel Australische toeristen voor een surfvakantie. Wil je ook leren surfen? Neem wat lessen op het strand van Kuta. Het aanbod in surfscholen is dan ook enorm! Hier worden op diverse plaatsen ook allerlei watersport artikelen verhuurd, populair zijn de boogieboards.

 

Naast surfen kun je in Kuta zogezegd ook terecht voor een leuke avond stappen. Het uitgaansleven is zeer uitgebreid en tot in de vroege uurtjes zijn er diverse bars, dansshows en discotheken geopend. Wil je een leuk souvenirtje scoren of gewoon lekker shoppen? Slenter dan door de leuke, maar drukke straatjes Poppies I en II, ga naar de kunstmarkt aan het strand of bezoek één van de vele outletstores die Kuta rijk is. Bovendien vind je aan Kuta plein het grote warenhuis 'Matahari' waar je een breed scala aan artikelen vind.