Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vier jij binnenkort vakantie in Bali in Griekenland? Op de plaats waar vroeger de antieke stad Astali lag en later een charmant vissersdorp ontstond ligt nu één van de beste badplaatsen voor jouw vakantie op het Griekse eiland Kreta. Bali op Kreta is een kleinschalige badplaats, maar groots in haar fantastische strandleven. Je vindt Bali aan de noordkust van Kreta. Tussen de rotsachtige kustlijn liggen drie idyllische baaien met zand- en kiezelstranden waar jij heerlijke stranddagen zult beleven. Als je genoeg strand hebt gezien neem je lekker plaats op een taverne met uitzicht op de kleine haven met dobberende vissersbootjes óf loop één van de vele beachbars binnen. Het ultieme vakantiegevoel beleef je in Bali op Kreta!

Lees meer

Populaire vakanties Bali

Vakantie Bali Kreta: stranden

Op vakantie in Bali in Griekenland heb je de keuze uit maar liefst 4 stranden. Deze fijne stranden liggen tussen rotsachtige stukken in verschillende baaitjes. De stranden liggen dicht bij elkaar waardoor je tijdens je vakantie elke dag in een andere baai kunt zwemmen en zonnen. Het strand in de grootste baai is Livandi Beach. Dit strand is erg langgerekt en geliefd bij families met kinderen omdat het strand langzaam afloopt in zee. In andere baaien vind je de Varkotopos en Karavostasis stranden die stukken rustiger zijn. Op alle stranden vind je genoeg ligbedjes en parasols voor een ontspannen stranddagje. Ook is er een groot aanbod aan watersporten zoals kajakken, waterfietsen, parasailen en een ritje met de bananenboot. De zee in de baaien van Bali zijn bovendien erg helder dus ga hier ook zeker snorkelen!

Familiebadplaats op Kreta: Bali

De badplaats Bali mag dan wel niet zo bekend zijn als Chersonissos, Chania of Agios Nikolaos, maar Bali heeft alles in petto voor een onbezorgde strandvakantie op Kreta. Bali is een echte familiebestemming. Vooral doordat de zee in de baaien rustig en ondiep is kunnen kleine kinderen hier lekker hun gang gaan. Eigenlijk is Bali voor iedereen. Direct aan het strand staan veel cafés, cocktailbars, restaurants en enkele discotheken waardoor er ook ’s avonds genoeg vermaak is.

Wat te doen omgeving Bali Griekenland

Bali op Kreta ligt dicht bij de belangrijkste snelweg van het eiland. Als je tijdens je vakantie in Bali een huurauto extra bijboekt kun je dus snel alle kanten in Kreta op. Door de centrale ligging van Bali ben je zo bij de historische steden Rethymnon en Heraklion. Op korte afstand van Bali vind je één van de grootste grotten van Kreta. Bij de druipsteengrot van Melidoni, ook Gerontospilios genoemd, bewonder je schitterende stalactieten en stalagmieten. Alle lichteffecten maken deze grot extra bijzonder. De Melidoni grot is ook van belangrijke historische waarde voor dit Griekse eiland. In deze grot kwamen de Kretenzers in opstand tegen de Ottomanen. De Kretenzers overleefde de opstand helaas niet. De botten van deze ‘helden van Kreta’ zijn nog altijd te zien in de ‘heldenkamer’ van deze grot. Wist je dat vanuit Bali boottochten vertrekken naar het fotogenieke eiland Santorini?

Wil jij op vakantie naar Griekenland, op Kreta, in de badplaats Bali nu je hebt gelezen hoe fantastisch het hier is? Bekijk gauw ons voordelige aanbod van hotels in Bali op Kreta en beleef jouw Griekse droom!