Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Chersonissos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Chersonissos

De bruisende badplaats Chersonissos is onder jongeren de meest bezochte vakantie-bestemming in Griekenland. Chersonissos is gelegen op het eiland Kreta, wat op ongeveer 3 uur en 50 minuten vliegen vanaf Amsterdam Schiphol ligt. Besteed je vakantie aan het strand genietend van de zon of bezoek het bekende waterpark ‘Starbeach’. Aan het eind van de middag veranderd het waterpark in de ultieme uitgaansplek met wereldberoemde DJ’s, waardoor je avond gegarandeerd goed begint! Want waar “Cherso” bekent om staat is natuurlijk het levendige uitgaansgebied. Het is de ideale jongerenvakantiebestemming; overdag aan het strand of zwembad en ’s avonds dansend tot in de vroege uurtjes in de discotheek.

Lees meer

Populaire vakanties Chersonissos

Chersonissos - Hét uitgaansdorp van Kreta

Chersonissos is een zeer toeristische plaats op het Griekse eiland Kreta, aan de Middellandse Zee. Wat doorgaans Chersonissos genoemd wordt, is eigenlijk de haven. In de hoofdstraat bevinden zich veel souvenirwinkeltjes en restaurantjes, ook langs de zee. Chersonissos is ingesteld op het nachtleven, het heeft vele barretjes en discotheken. Je kunt in de hoofdstraat bij de zee op een toeristisch treintje stappen, dat ook door de omgeving van Chersonissos rijdt. Wanneer je vakantie viert om eens lekker uit te rusten en te zonnen kun je in Chersonissos goed terecht, want het heeft een mooi strand. Het is vanuit deze plaats ook mogelijk om excursies naar andere plekken op het eiland te maken of naar andere eilanden.

Starbeach Chersonissos

Net buiten het centrum van Chersonissos ligt het waterpark 'Starbeach'. Overdag is het een leuk waterpark met allerlei faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan waterglijbanen, diverse zwembaden, poolbars, kiezelstrand, watersportmogelijkheden en zelfs een bungeejump. Aan het einde van de middag vinden hier in het hoogseizoen geregeld schuimparties plaats. Het waterpark veranderd vervolgens in een mega openluchtdiscotheek waar wereldberoemde DJ's draaien op de karakteristieke feesten als BeachFlirt en Lovestar.