Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Rethymnon ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Rethymnon

Op zoek naar een goedkope vakantie Rethymnon? Last minute Rethymnon en all inclusive Rethymnon vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Rethymnon van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Rethymnon te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Deze stad in Griekenland werd gebouwd in de antieke tijd en is de hoofdstad van het populaire eiland Kreta.

Lees meer

Populaire vakanties Rethymnon

Rethymnon - Gezellige authentieke Griekse stad

Rethymnon is gelegen in het noorden van het Griekse eiland Kreta en is bovendien de hoofdstad van het eiland. Het is gebouwd in de oudheid, maar is nooit uitgegroeid tot een grote stad. Het lastige van een vakantie in Rethymnon is eigenlijk meer een luxe probleem, er is namelijk zoveel moois om te bezichtigen dat je moet kiezen. Je hebt de keuze uit de eindeloze stranden, de kerken en kathedralen, de oude archeologische opgravingen, de pittoreske Venetiaanse haven, moskeeën uit de Turkse periode en nog veel meer. Maar je kunt ook gaan wandelen of fietsen door het achterland en de licht glooiende omgeving van Rethymnon.

 

Je vindt hier nog een echte gezellige oude binnenstad met veel smalle straatjes waar je uren door kunt ronddwalen. Daarnaast beschikt Rethymnon over een breed en lang zandstrand met een boulevard en een zeer gezellige haven waar zich veel restaurants bevinden.