Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Kreta ×
    • Rethymnon ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Rethymnon

Het gemoedelijke Rethymnon ligt aan de noordkust van Kreta in Griekenland. Het is gebouwd in de oudheid, maar is nooit uitgegroeid tot een grote stad. Het lastige van een vakantie in Rethymnon is eigenlijk meer een luxe probleem, er is namelijk zoveel moois om te bezichtigen dat je moet kiezen. Denk aan de eindeloze stranden, de oude archeologische opgravingen en de pittoreske Venetiaanse haven. Maar je kunt ook gaan wandelen langs de indrukwekkende 16e-eeuwse gebouwen, de kerken en kathedralen óf fietsen door het achterland en de licht glooiende omgeving van Rethymnon. Wat ga jij allemaal doen? Ontdek in je volgende vakantie met eigen ogen het prachtige Rethymnon samen met familie of vrienden!

Lees meer

Populaire vakanties Rethymnon

Rethymnon: authentieke Griekse stad

In Rethymnon vind je nog een echte gezellige oude binnenstad met veel smalle straatjes waar je uren door kunt ronddwalen. Daarnaast beschikt deze Griekse stad over een breed en lang zandstrand met een boulevard en een gemoedelijke haven waar zich veel restaurants bevinden.

Ontdek de Griekse keuken op Rethymnon

Vakantie: hét moment waarin je toch optimaal gaat genieten van al je rust en al het moois om je heen. Daar hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken bij. Ontdek de traditionele keuken met typische gerechten zoals pita met gyros, souvlaki en een mixed grill. Een nationale drank op Kreta wat ook echt een must is om te hebben geproefd is natuurlijk raki. De Grieken zijn er dol op!

Omgeving van Rethymnon

Rondom de omgeving van Rethymnon is ook nog genoeg te bewonderen. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige stad Chania. In het oude deel van Chania zijn Venetiaanse paleizen te vinden met gemoedelijke smalle straatjes. Ook heb je schitterend uitzicht in de verte op de Lefka ori bergen. Andere leuke uitstapjes zijn een dagje Bali Beach, het bekende roze strand Elafonisi en de grote stad Heraklion waar je als shopliefhebber goed kunt toeven.

Zie jij jezelf al alle prachtplekken ontdekken? Bekijk dan alvast ons aanbod voor een vakantie in Rethymnon!