Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Kommeno ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Centraal gelegen op het Griekse eiland Corfu, is het rustige plaatje Kommeno. Het ligt tussen de twee grote steden Dassia en Gouvia waar je veel centra, bars en restaurants vindt. Verder kun je lopend naar het strand en is het slechts 12 kilometer ten noorden van Corfu-Stad gelegen. Naast het bezoeken van ongerepte stranden en pittoreske dorpjes, zijn er ook wat excursies te ondernemen of bezienswaardigheden te bezichtigen; ideaal voor de perfecte zonvakantie.

Lees meer

Populaire vakanties Kommeno

Wat te doen in Kommeno?

Tijdens een vakantie in Kommeno zelf, zijn niet veel bezienswaardigheden te vinden, maar vind je vooral cultuur en natuur. Echter bevindt zich op een apart eiland in de baai van Gouvia, een pittoresk Ipapanti kerkje die je zeker eens moet bekijken, met op de achtergrond een grote jachthaven. Vanuit hier is er dan ook een prachtig uitzicht te bewonderen.

In kommeno kun je eindeloos genieten van wandelingen door de natuur. Je neemt hier een kijkje in het ware karakter van het eiland. Naast de groene wildernis, kom je ook reusachtige villa’s tegen met prachtige tuinen die zeker de moeite waard zijn om te zien. Verder bestaat deze badplaats veelal ook uit sfeervolle kronkelende straatjes waar Corfu zelf bekend om staat. Je kunt er lekker wandelen, terwijl je de gemoedelijke sfeer van Kommeno proeft. Daarbij kun je vanaf bijna elk punt in Kommeno genieten van een mooi uitzicht op zee.

Wanneer je je vakantie in Kommeno doorbrengt, kun je eigenlijk altijd lopend naar het strand. Het is over het algemeen een rustig strand waar je heerlijk kunt ontspannen. Wanneer je behoefte hebt aan een hapje of een drankje, zijn er direct aan het strand diverse horecagelegenheden te vinden. Andere stranden in de buurt zijn grotere stranden in Gouvia of Dassia. Vergeet daarbij zeker niet om een van de watersporten uit te proberen.

De horeca in kommeno

Kommeno is wat je noemt, een echte badplaats. Je vindt hier sfeervolle restaurants, luxe hotels en bars met de lekkerste cocktails. Je kunt overal aansluiten om lekker te eten of wat te drinken. Verder zijn er ook minimarkten waar je terecht kunt voor al je boodschappen en kennis maakt met het leven van de lokale bevolking.

Weer en klimaat in Kommeno

Kommeno beschikt over een mediterraan klimaat. In de zomer is het er dus warm en droog, maar in de winter mild en nat. Verder heb je hier in de zomer een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en de 30 graden. Daarbij waait er overdag een verkoelend zeebriesje over het eiland, terwijl jij op je ligbedje aan het genieten bent van de Griekse zon.

Ben jij nu op zoek naar een zonnige badplaats, waar je nog kunt genieten van de rustige en gemoedelijke sfeer, dan ben je in Kommeno op het juiste adres. Bekijk snel de mogelijkheden voor een vakantie naar het heerlijke Corfu!