Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Corfu? Last minute Corfu en all inclusive Corfu vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op Corfu van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Corfu te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Het eiland Corfu is één van de Ionische eilanden, die in het westen van Griekenland liggen en wordt gekenmerkt door het bergachtige groene landschap.

Lees meer

Populaire vakanties Corfu

Corfu - Groen eiland met veel natuurschoon

Corfu is vooral bekend vanwege de rijkelijk aanwezige natuur waar goed voor wordt gezorgd. Zo kent het eiland meer dan dertig Blue Flag Beaches, stranden die voldoen aan strenge criteria wat betreft duurzaamheid en vervuiling. Door zijn rijke natuurlijke schoonheid kreeg Corfu de bijnaam het groene eiland en werd het eiland populair om er vakantie te vieren.

Het noorden van het eiland is vooral erg populair voor het maken van wandelingen. Dit gebied bestaat uit schitterende blauwe baaien met witte stranden en imposante rotspartijen. Paleokastritsa is een kleine badplaats, vooral populair vanwege de twee baaien die veel watersport- en duikmogelijkheden opleveren. Het gebied bestaat bovendien uit bergen waartussen schilderachtige dorpjes schuilen. Het is aan te raden om een auto of scooter te huren en heerlijk rond te trekken door de mooie bergen, pittoreske dorpjes en langs de schitterende baaitjes met idyllische strandjes.

Corfu heeft ook enkele historisch belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het klooster Pontikonissi. De misschien wel populairste bezienswaardigheid is echter het Achilleion paleis, waar ooit Sissi, de keizerin van Oostenrijk en Hongarije woonde. Niet alleen door de idyllische haventjes en pittoreske dorpjes, of door de historische bezienswaardigheden, maar vooral ook vanwege al het natuurschoon is Corfu een aantrekkelijke bestemming voor je vakantie.