Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Dassia ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Welkom in Dassia; een paradijselijk stukje aarde op het Griekse eiland Corfu en de perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Dassia is voorzien van een zandstrand aan de kalme Ionische Zee waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. Vanaf hier kijk je uit op prachtige berglandschappen, waar je onder andere schitterende wandelingen kunt maken. In Dassia vind je verschillende accommodaties, waarvan er velen over speciale faciliteiten voor de kinderen beschikken. Zo zijn er aparte zwembaden en kidsclubs aanwezig, zodat je met het hele gezin optimaal van een zonvakantie geniet. Dassia heeft een klein knus centrum, waar je verschillende gezellige restaurantjes vindt. Completer wordt het vakantiegevoel niet.

Lees meer

Populaire vakanties Dassia

Vakantie Dassia met kinderen

In Dassia heerst een gemoedelijk sfeer en genieten ook de allerkleinsten van een heerlijke vakantie. Zo kunnen zij terecht in een van de gezellige kidsclubs of spelen ze in het ondiepe water van een kinderbad. De oudere kinderen spelen veilig op het gezellige zandstrand terwijl jij van een goed boek geniet. Zijn de kinderen oud genoeg om even alleen te kunnen laten? Dan kun jij ook een workout doen in de fitness van het hotel of ontspannen in de sauna. 

Geniet van schitterende natuur in Dassia

Dassia staat bekend om haar schilderachtige panorama-uitzichten. Door de ligging in een baai en dichtbij het Griekse vasteland is er aan iedere kant schitterende natuur te zien. Hier kun je prachtige wandelingen maken, of stap je op een gehuurde mountainbike en sjees je door de bergen. 

Klimaat en reistijd Dassia

Corfu ligt op een kleine 3 uur vliegen van Nederland. Na een korte tocht van 13 km bevind je je al in Dassia. Het klimaat is er warm, maar door de iets noordelijkere ligging iets koeler dan op de meeste Griekse eilanden. Hierdoor is het zelfs in de warmste maanden van het jaar zeer goed uit te houden in Dassia.

Denk voor jouw volgende zonvakantie eens aan het Griekse Dassia. Deze knusse badplaats beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie met het hele gezin.