Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Corfu ×
    • Gouvia ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Gouvia? Last minute Gouvia en all inclusive Gouvia vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Gouvia van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Gouvia te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Gouvia is een badplaats in Griekenland en is gelegen in het oosten van het eiland Corfu.

Lees meer

Populaire vakanties Gouvia

Gouvia - Prachtige jachthaven

Gouvia ligt op het Griekse eiland Corfu aan een prachtige baai met een mooi kiezelstrand. Het heeft een erg gezellig klein centrum, waardoor er een knusse sfeer hangt. Er zijn vele winkeltjes, bars en tavernen en het avondvertier is dan ook zonder meer prima te noemen, waardoor je hier ook veel jongeren zult zien. De badplaats staat vooral bekend vanwege de enorme moderne jachthaven die gedurende het gehele jaar vol ligt met prachtige zeilboten. Je zult je dan ook niet verbazen dat er voldoende watersportfaciliteiten aanwezig zijn. Een leuke excursie per boot is dan ook zeker een goede optie.

Gouvia is een zeer populaire en levendige badplaats en is na Corfu Stad de grootste toeristische plaats van het eiland. Je vind er verder nog de ruïnes van een Venetiaanse scheepswerf. Door de Venetianen werd dit arsenaal gebouwd naast de haven van Gouvia, toen zij heersten over het eiland Corfu. Deze dokken dateren uit de 18e eeuw en geven Gouvia een historisch karakter. Wil je echter meer van het eiland zien, huur dan een scooter of auto en ontdek Corfu.