Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Larnaca is een gezellige havenstad aan de zuidoostkust van Cyprus en een perfecte bestemming voor een heerlijke zonvakantie. In zowel deze stad als de baai van Larnaca vind je prachtige zandstranden met talloze fijne accommodaties die aan al jouw wensen voldoen. De levendige kustlijn strekt zich over kilometers uit, dus wanneer je eens een ander dorp of strand wilt bezoeken is dit allemaal binnen handbereik. Geniet van dagen vol zonneschijn, lekker eten en sportieve activiteiten. Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: zo zijn er veel accommodaties met een kinderclub, zijn er verschillende kindvriendelijke excursies te boeken en vind je in meerdere dorpjes leuke speeltoestellen.

Lees meer

Populaire vakanties Larnaca

Larnaca stad

Larnaca is de derde stad van Cyprus en wordt veelal bezocht om zijn heerlijke stranden en vele zonuren. Dit Griekse gedeelte van Cyprus barst echter ook van de historie, en dit is in Larnaca goed te merken. Zo kun je bijvoorbeeld een middeleeuws kasteel uit het Ottomaanse rijk bezoeken, dat bedoeld was om de stad te beschermen en later zelfs dienst heeft gedaan als gevangenis. Ook zijn er talloze restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden te vinden in Larnaca. Dus ook al verblijf je niet in de stad, dan is een bezoekje aan Larnaca zeker de moeite waard. 

Uitgaan en zonneschijn

De echte uitgaansliefhebber die tot diep in de nacht wil genieten van al het moois dat Cyprus te bieden heeft kan zijn hart ophalen in Ayia Napa. Maar waar je in de gehele regio van Larnaca voor op de juiste plek bent is zon. De temperaturen kunnen in de zomer oplopen tot maar liefst 35 graden, dus zorg voor voldoende zonnebrand en dobber zo zorgeloos in de Middellandse Zee. 

Avontuur in Larnaca

Wanneer je een break wilt van het strandleven is er in Larnaca voldoende te beleven. Volg bijvoorbeeld een traditionele Cypriotische kookworkshop, ga op een avontuurlijke jeepsafari of ontdek de ruige natuur die Cyprus te bieden heeft.

 

Larnaca beschikt over alle ingrediënten voor een zonovergoten vakantie voor zowel jong als oud. Wacht dus niet langer en reserveer nu last minute of voor later in het jaar jouw plekje onder de Cypriotische zon!