JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Last Minute Larnaca » Vakantie Deals » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Larnaca

De regio Larnaca is één van de meest gezellige regio’s van Cyprus. Ga je voor het eerst naar dit zonnige eiland dan is Larnaca de perfecte regio om te beginnen. Hier kan je namelijk verschillende uitstapjes maken naar het interessante binnenland maar ook naar de vele gezellige badplaatsen die je in de regio Larnaca kunt vinden. Last minute Larnaca: we komen eraan!

Last Minute Larnaca

Larnaca in Larnaca

De gelijknamige stad Larnaca is het bruisende middelpunt van de regio Larnaca. De havenstad ten zuidoosten van Cyprus biedt een tal van gezellige uitgaansgelegenheden aan. Je vindt ook hier één van de luchthavens van Cyprus waarbij veel reizigers starten met hun last minute Larnaca vakantie.

De verschillende badplaatsen van Larnaca

Boek je een last minute Larnaca vakantie, dan kan je kiezen uit één volgende badplaatsen:  

Iedere badplaats heeft weer zijn eigen charmes. Kies voor Ayia Napa als je van uitgaan houdt of kies juist voor Protaras als je op zoek bent naar een rustige en relaxte vakantie. De prachtig brede zandstranden zijn hier welbekend. Het bekendste strand van Cyprus Fig Tree Bay, bevindt in Protaras. Dit prachtige strand mag niet ontbreken op je to-do list wanneer je een last minute Larnaca hebt geboekt!

Flora en fauna

Het oostelijke gedeelte van Cyprus is geschikt voor de echte natuur liefhebber. Op sommige plekken heb je een ruige kust wat een spectaculair uitzicht geeft. De kaap “Cape Greco” is gelegen tussen Ayia Napa en Protaras en is een prachtig natuur gebied met verschillende uitkijkpunten, wilde dieren en de mooiste bloemen en planten.

Last minute Larnaca

Wanneer je op zoek bent naar een leuke zonbestemming waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee, strand én cultuur boek dan een last minute Larnaca. Cyprus is vroeg in het voorjaar, tot laat in het najaar nog prima te bezoeken met gegarandeerd zon. Dus wacht niet langer en boek jouw Larnaca last minute vandaag nog!

Bekijk ook: