Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
    • Protaras ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Wil je op vakantie naar Cyprus, maar ook genieten van de rust? Kies dan voor een verblijf in Protaras. Deze gezellige badplaats is gelegen aan de oostkust van het eiland en hier geniet je van rustige baaitjes, beeldschone stranden en kristalhelder water. Volgens velen liggen de mooiste stranden van Europa in deze omgeving. Je kunt hier lekker ontspannen, maar door het heldere water is dit ook de ideale plek voor snorkelen of andere watersporten! Voor een cultureel uitstapje huur je een auto en ontdek je de omgeving van Larnaca, de dichtstbijzijnde grootste stad. Wist je dat Protaras het meest oostelijke dorp van Europa is en je hier als allereerste de zonsopgang kan zien? Dat wordt dus vroeg opstaan voor de mooiste foto!

Lees meer

Populaire vakanties Protaras

Protaras: de mooiste stranden van Europa

In de directe omgeving van Protaras liggen de stranden Fig Tree Bay en Pernera Beach. Deze stranden vind je ieder jaar wel terug in een lijstje met de mooiste stranden van Europa. De brede zandstranden zijn voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt en lenen zich perfect uit voor watersporten, maar uiteraard kun je hier ook de hele dag lekker op een strandbedje liggen!   

Duiken in Protaras bij Kaap Greco

Ben je op zoek naar avontuur? Ga dan naar het natuurpark Kaap Greco wat volgens velen de mooiste plek om te duiken is. Door de ligging van het eiland kun je hier duiken van maart t/m november en zo de mooie onderwaterwereld ontdekken. Diep op de bodem ligt er zelfs een scheepswrak! Blijf je liever boven water? Geen probleem! In dit natuurpark maak je de mooiste wandelingen over de hoge kliffen, en wordt je beloond met een prachtig uitzicht over de helderblauwe zee.

De leukste uitstapjes in de omgeving van Protaras

Ook wanneer je op zoek bent naar wat cultuur en geschiedenis is dit jouw ideale bestemming. Ga dan met een huurauto richting Larnaca. In deze omgeving vind je nog veel overblijfselen uit de tijd van de Turkse bezetting, zoals een moskee die nog altijd dient als belangrijk bedevaartsoord voor de moslims maar ook een bijzonder aquaduct dat in die tijd gebouwd is. Een onvergetelijk uitstapje is ook het zoutmeer, waar in het voorjaar zelfs grote groepen flamingo's neerstrijken.

Kun je niet wachten om al dit moois te ontdekken? Bekijk dan hieronder onze mooiste hotels en resorts op dit mooiste stukje van Cyprus!