Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
    • Ayia napa ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ayia napa

Op zoek naar een goedkope vakantie Ayia Napa? Last minute Ayia Napa en all inclusive Ayia Napa vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ayia Napa van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ayia Napa te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Ayia Napa staat bekend als één van de meest populaire badplaatsen op Cyprus en dankt haar populariteit aan de mooie stranden en het uitbundige uitgaansleven.

Lees meer

Populaire vakanties Ayia napa

Ayia Napa - Mooie kustlijn met prachtige stranden

Ayia Napa, ook wel Agia Napa genoemd, was vroeger een klein vissersdorpje maar is inmiddels een populaire badplaats op Cyprus. Ayia Napa biedt prachtige zandstranden, uitstekende restaurants, een bruisend uitgaansleven en volop winkelmogelijkheden.

 

Het toeristische leven is geconcentreerd rond het haventje en in het gezellig centrum met iedere avond live muziek vind je het befaamde nachtleven met bars en disco's. Verder heeft Ayia Napa nog een klein museum waar het beeld wordt gegeven van het zeeleven rond het eiland en kan je het fraaie klooster in het centrum, met zijn sfeervolle binnenhof bezoeken.