Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
    • Ayia Napa ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Ayia Napa

Een vakantie naar Ayia Napa? Het voormalige vissersdorpje is gelegen in Larnaca op het zonnige eiland Cyprus. Ayia Napa staat bekend om zijn prachtige hagelwitte stranden en helderblauwe baaien, waar je kan genieten van de zon. Ook worden er diverse watersporten aangeboden. Je kan bijvoorbeeld snorkelen, surfen of parasailen! Daarnaast beschikt deze stad over een prachtig centrum met authentieke souvenirwinkeltjes en gezellige restaurantjes en terrasjes. Liever cultuursnuiven? Bezoek dan het klooster van Ayia Napa en het Thalassa museum. Wanneer de zon onder gaat verandert Ayia Napa in een bruisend uitgaansleven vol met gezellige clubs en bars. Het wordt niet voor niets het ‘tweede Ibiza’ genoemd!

Lees meer

Populaire vakanties Ayia Napa

Ayia Napa - Mooie kustlijn met prachtige stranden

Ayia Napa, ook wel Agia Napa genoemd, was vroeger een klein vissersdorpje maar is inmiddels een populaire badplaats op Cyprus. Ayia Napa biedt prachtige zandstranden, uitstekende restaurants, een bruisend uitgaansleven en volop winkelmogelijkheden.

Centrum Ayia Napa

Het toeristische leven is geconcentreerd rond het haventje en in het gezellige centrum met iedere avond live muziek vind je het befaamde nachtleven met bars en disco's. Verder heeft Ayia Napa nog een klein museum waar het beeld wordt gegeven van het zeeleven rond het eiland en kan je het fraaie klooster in het centrum, met zijn sfeervolle binnenhof bezoeken.

Vier jouw volgende vakantie last minute of later in het jaar op het zonnige eiland Cyprus in Ayia Napa. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan mooie hotels en leg je vakantie vast!