Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
    • Larnaca ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Stedentrip Larnaca

Op zoek naar een goedkope vakantie Larnaca? Last minute Larnaca en all inclusive Larnaca vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Larnaca van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Larnaca te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De stad is gelegen in de gelijknamige regio Larnaca in het zuid-oosten van Cyprus.

Lees meer

Populaire stedentrips Larnaca

Larnaca - Gezellige havenstad met oud centrum

Larnaca is een havenstad aan de zuidoostkust van Cyprus, aan de Middellandse Zee. Het is een toeristisch stad waar men voornamelijk komt voor zon, zee en strand. De stad bestaat uit rustige oude wijken met enkele bezienswaardigheden. De Agios Lasaroskerk is zeker een bezoek waard en dichtbij ligt ook het Turks fort en de Grote Moskee.

 

Wie veel interesse heeft voor opgravingen loopt langs de opgravingen van Kition en bezoekt het archeologisch museum. Verder geniet je in Lanarca van de vele restaurants en cafés en een prachtige wandeling over de heerlijke palmboulevard langs het strand, wat geleidelijk afloopt in de zee.