Muthu Playa Varadero

  • *
  • *
  • *
  • *

Varadero, Westen, Cuba

  • Buffet- en à la carte restaurants
  • Direct aan het strand gelegen
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Modern en kleurrijk hotel
Vanafprijs geldt op:
4 oktober (9 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis
Alle prijzen & boeken *Exclusief toeristenbelasting (€50,58 per boeking)
p.p. vanaf 956

Informatie over Muthu Playa Varadero

Op zoek naar een fijne accommodatie in Varadero? Muthu Playa Varadero is een luxe 4-sterren hotel, ideaal voor een aangename vakantie. Begin je dag met een heerlijk ontbijtje bij het buffet, om daarna heerlijk te ontspannen bij de zwembaden of in de jacuzzi. Daarnaast kan je ook iets actiefs gaan doen, zoals meedoen met een potje tennis of minigolf. Wil je liever iets buiten het hotel doen? Naast het hotel vind je een dolfinarium, waar je kan genieten met het hele gezin. Boek een vakantie naar Muthu Playa Varadero en beleef een vakantie om nooit te vergeten! 

Perfecte locatie dichtbij het strand en dolfinarium

Ligging in Vardero

Dit hotel ligt op slechts 7 km van het centrum van Varadero en naast het Dolfinarium. Het heeft twee onafhankelijke gebouwen die vlakbij twee onderling verbonden zwembaden zijn gebouwd. Dit is een concept van moderne architectuur toegepast op een tropische omgeving, door middel van uitbundige tuinen rondom de faciliteiten.

Faciliteiten Muthu Playa Varadero

Het hotel heeft een winkel en een jacuzzi. Verder kun je heerlijk buiten ontspannen in een tuin. Voor congressen en andere zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel een conferentieruimte (tegen betaling). Als je de vakantieregio wilt verkennen, kunt je tegen betaling een auto huren in de buurt van het hotel. Het verblijf is op basis van all inclusive te boeken en het ontbijt wordt in buffetvorm aangeboden. 

Sport en entertainment

Een minigolfbaan bij het hotel biedt plezier voor het hele gezin tijdens de mooiste tijd van het jaar. Met tafeltennis en volleybal bieden diverse andere sporten veel afwisseling op vakantie. Ook kan je gebruik maken van een tennisbaan. 

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken