Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Bulgarije ×
    • Zwarte Zeekust ×
    • Goudstrand Golden Sands ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Goudstrand Golden Sands

In het oosten van Bulgarije vind je Goudstrand; een badplaats gelegen aan de Zwarte Zeekust en dus ideaal voor een zonvakantie. Deze badplaats dankt haar opvallende naam aan een eeuwenoude legende, die stelt dat gouden schatten in goud zand veranderen. Of dit werkelijk zo is laten we aan jou om te ontdekken, maar wat we wél weten is dat hier genoeg goud zand te vinden is. De omgeving van de badplaats is gevuld met heuvels en bebossing. De kustlijn van Goudstrand is lang en hier vind je talloze accommodaties. Ook is er een boulevard met een ruim aanbod aan winkeltjes en terrasjes. De kinderen vermaken zich in de kidsclub, terwijl jij heerlijk met een luchtbedje in de Zwarte Zee dobbert; Golden Sands wacht op je.

Lees meer

Populaire vakanties Goudstrand Golden Sands

Bruisend nachtleven in Golden Sands

Goudstrand (Golden Sands) beschikt over een groot aanbod discotheken en bars waar de jeugd samenkomt om feest te vieren. De Bulgaarse kustplaats heeft ook een casino en verschillende accommodaties bieden een levendig entertainmentprogramma aan. Liever een wat rustigere vakantie? Er zijn talloze accommodaties met een ligging net buiten het levendige centrum waar je heerlijk en ongestoord tot rust kunt komen.

Klimaat aan de Zwarte Zee

Met een landklimaat kent Bulgarije warme zomers en koude winters. Dit betekent in de zomer temperaturen rond de 30 graden, wat met een heerlijke Zwarte Zee om in af te koelen prima uit te houden is. Het voor- en najaar kent ook zeer aangename temperaturen in Goudstrand (Golden Sands), dus ook tijdens deze periode is het heerlijk vertoeven in deze kustplaats.

De omgeving van Goudstrand

Wie in Goudstrand (Golden Sands) is mag eigenlijk de oude stad van Nessebar niet missen. Deze stad ligt op een schiereiland in de Zwarte Zee en staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Hier is eeuwenoude historie nog goed zichtbaar en geniet je tevens van een unieke romantische sfeer; de perfecte dagtrip om jouw partner mee te verrassen.

Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie waar er voor het hele gezin voldoende te beleven is? Dan is Goudstrand (Golden Sands) de perfecte vakantiebestemming voor jou.