Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Bulgarije ×
    • Zwarte Zeekust ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
085 2085 551 lokaal tarief

Vakantie Zwarte Zeekust

Op zoek naar een goedkope vakantie Zwarte Zeekust? Last minute Zwarte Zeekust en all inclusive Zwarte Zeekust vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Zwarte Zeekust van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Zwarte Zeekust te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! De Zwarte Zeekust is gelegen aan de Bulgaarse Rivièra, in Bulgarije dus. Steeds meer reizigers kiezen voor deze regio vanwege de uitgestrekte goudgele zandstranden. 

Lees meer

Populaire vakanties Zwarte Zeekust

Zwarte Zeekust - All inclusive of een appartement? 

Je vindt ze hier steeds meer, de all inclusive resorts! Laat je verwennen in vijfsterrenhotels tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Sommige voorzien van waterpark, andere weer volledig gericht op adults only. Aan de Zwarte Zeekust kun je natuurlijk ook een voor kleinschalige optie kiezen en 's avonds de Bulgaarse keuken leren kennen in een van de authentieke restaurantjes die de kustregio rijk is. 

Familievakantie of met vrienden naar de Zwarte Zeekust 

De Zwarte Zeekust heeft verschillende badplaatsen met elk hun eigen karakter. Het bruisende Sunny Beach wordt jaarlijks door veel jongeren bezocht vanwege de vele clubs en cafés. Ga je met je gezin op vakantie of wil je liever wat meer rust? Dan is de badplaats Pomorie wat beter voor je. Hier neem je gelijk een heerlijk modder therapie, die tot één van de beste ter wereld zijn verkozen. En met een heerlijk langgerekt zandstrand ideaal om te genieten van het Bulgaarse zonnetje. 

Levendige badplaatsen aan de Bulgaarse Rivièra 

De Zwarte Zeekust heeft een ruim aanbod aan gezellige badplaatsen. Denk hierbij aan Sunny Beach, Nessebar of Sveti Vlas. Nessebar is een schilderachtig dorpje met een eeuwenoude binnenstad. Ook al verblijf je niet in deze badplaats, het is zeker de moeite om hier heen te gaan! Sveti Vlas is ideaal voor families en heeft veel duikmogelijkheden. In Sunny Beach vind je veel restaurantjes, cafés en is het gezellig om tot de late uurtjes te dansen!