JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Leukste bestemmingen voor senioren » Prijsvrij Vakanties

Leukste bestemmingen voor senioren

Auteur: Trix  Gepubliceerd op: 07-03-2022

Het was aan de Costa del Sol… tingelingeling, daar sloeg mijn hartje op hol… tingelingeling. Dit is samen met de Costa Blanca toch wel dé vakantiebestemming waar je aan denkt bij een bestemming voor senioren. Maar er zijn zóveel meer leuke plekken voor een ouderenvakantie te vinden! En dit is precies het type vakantie dat vandaag in het zonnetje van Prijsvrij Vakanties staat, want wij zijn er voor jong en oud en zowel dichtbij huis als in een ver tropisch oord. Dus ga lekker met de voetjes omhoog en lees mee over de leukste bestemmingen voor senioren.

Het hele jaar door lekker warm in Florida

Ze zeggen wel eens dat ouderen gek zijn op lekker weer, maar geldt dit niet voor ons allemaal? Hoe dan ook: overwinteren doe je misschien wel het allerlekkerst in Florida. Maak het jezelf gemakkelijk tijdens de 10 uur durende vlucht en kom helemaal uitgerust aan op deze heerlijke bestemming voor een ouderenvakantie. Geniet op het kilometerslange zandstrand of ga erop uit in bijvoorbeeld Miami, Orlando of Lake Buena Vista.

Hoteltip: Holiday Inn Resort Orlando Lake Buena Vista***


Strand Key West in Florida

Een stukje Nederland in de Caribische Zee

En dan hebben we het natuurlijk over Curaçao! Geen gedoe met een andere taal, maar gewoon lekker een stukje Nederland inclusief gegarandeerd lekker weer. In de hoofdstad Willemstad bijvoorbeeld, waar je naast een heerlijk strand ook genoeg leuke dingen vindt om te doen (hallo casino). Je vindt over het hele eiland leuke excursies geschikt voor ouderen, zoals het bezoeken van lokale marktjes, prachtige stranden en mooie natuur. Grote kans dat je aan het eind van de vakantie ineens niet meer zo’n haast hebt om naar huis te gaan.

Hoteltip: LionsDive Beach Resort****


Gekleurde huizen in Willemstad, Curacao

Actief op de fiets in Duitsland

Ben jij van de afdeling ‘niet lullen maar poetsen’ en heb je helemaal geen zin om een vakantie op het strand door te brengen? Denk dan eens aan een fietsvakantie in Duitsland. Lekker met je eigen auto op pad en vanuit een heerlijke accommodatie de omgeving verkennen op de fiets. Een ideale bestemming hiervoor is bijvoorbeeld de romantische regio de Moezel of het sprookjesachtige Schwarzwald. Na een heerlijke dag in de buitenlucht wacht een welverdiende maaltijd met een heerlijk glas wijn uit de regio op je.

Hoteltip: Moselromantikhotel Panorama***


Fietspad door Schwarzwald, Duitsland


Een vakantie voor senioren alleen langs de Rijn mogelijk? Ha, dacht het niet! 65 is het nieuwe 50 dus dan begint het leven pas echt. Kies jouw favoriete bestemming en ga er samen met jouw partner en/of vrienden lekker op uit!