Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Verenigde Staten ×
    • Florida ×
    • Miami Beach ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Miami Beach

Op zoek naar een goedkope vakantie Miami? Last minute Miami en all inclusive Miami vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Miami Beach van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Miami te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Miami ligt in het zuidoosten van de staat Florida in de Verenigde Staten aan de Atlantische Oceaan. Het meest bekende deel van Miami is toch wel Miami Beach. Dit gedeelte van de stad Miami is gelegen aan het prachtige strand. De stad wordt echter niet alleen gekenmerkt door haar schitterende stranden maar ook door de luxe en hippe uitstraling.

Lees meer

Populaire vakanties Miami Beach

Miami Beach – De Amerikaanse Rivièra

Miami is een stad in het zuidoostelijk deel van de staat Florida gelegen tussen de Everglades en de Atlantische Oceaan. Miami staat vooral bekend om het iconische Miami Beach, het gedeelte van de stad dat pal aan het strand ligt. Dit deel van de stad is al vele malen decor geweest voor allerlei bekende films en series. De prachtige stranden en de luxe hotels trekken niet alleen vele toeristen, maar Miami Beach is ook erg populair bij verschillende bekendheden die hier komen feesten of juist een heerlijk vakantie optrekje aan de kust hebben. Verder vind je in Miami ook nog het beroemde Art Deco district in het hart van South Beach met zijn pastelkleurige gebouwen, galeries en hotels.

Bruisend nachtleven in Miami

Ga naar het zeer bekende Ocean Drive voor een overweldigend aanbod van gezellige barretjes, heerlijke restaurants, zwoele terrassen met live muziek. Daarnaast kent Miami een flinke partyscene met waanzinnige nachtclubs waar je tot in de late uurtjes kunt feesten.

Shopwalhalla Miami

Verder kun je in deze stad nog uitstekend shoppen op Lincoln Road Mall, Sawgrass Mills of een van de andere winkelcentra. Breng ook een bezoekje aan één van de vele pretparken, zoals Disneyland, Seaworld en Universal Studios.