JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Midweek Weg » Een korte vakantie in Europa » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 voor midweek weg

Wil je er even tussenuit, zoals een korte vakantie? Check onze top 10 voor een midweek weg!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Midweek weg: de ideale, korte vakantie

Éven een paar dagen naar een andere locatie? Pak je koffers voor een midweek weg: dé ideale manier om jezelf even lekker op te laden! Met deze korte vakantie ga je voor een paar dagen naar je favoriete bestemming. Ga je voor ontspannen in de natuur of bezoek jij graag historische hotspots in steden als Málaga of Praag met een korte stedentrip? Bij ons vind je de meest populaire bestemmingen voor een midweek weg. Lekker naar de zon of een autovakantie dichtbij? Ontdek jouw favoriete, korte vakantie bij Prijsvrij Vakanties!

Midweek weg in Nederland, België & Duitsland

Wil je er éven tussenuit, maar wel graag dicht bij huis blijven? Dan past een midweek dichtbij, zoals in Nederland, België of Duitsland, perfect bij jou! Wil je tijdens deze korte trip bijvoorbeeld sportief de natuur in? Ga dan voor een korte natuurvakantie in Duitsland en rijd met de auto naar populaire streken als de Moezel of het Sauerland. Of, wat denk je van schitterende wandelingen in de oerbossen van de Belgische Ardennen in buurland België, vol van beuken, sparren en kabbelende beekjes? Ook vind je hier schilderachtige dorpen en sprookjesachtige kastelen.

Liever relaxen aan zee? Ontdek de prachtige duinen van de Belgische Kust en bezoek bekende badplaatsen als De Haan en Knokke-Heist. Of, blijf lekker in eigen land en ga voor luieren op het strand in Noord- en Zuid-Holland, Zeeland of de uitgestrekte Waddeneilanden. Een midweek weg dichtbij? Ga voor een korte vakantie in Nederland, België of Duitsland!

Stedentrips: ideale trip voor een midweek weg

Droom je al tijden van een bezoek aan díe ene stad? Een midweek weg is de ideale manier om jouw gedroomde, korte stedentrip werkelijkheid te maken. Met een paar dagen weg creëer je de perfecte gelegenheid om de mooiste plekken van een stad te ontdekken. Zo heb je genoeg tijd om de iconische hotspots van een stad te bezoeken, maar ook voor activiteiten als winkelen en genieten van een drankje op het terras. En, wat denk je van struinen door smalle straatjes van historische binnensteden en authentieke wijken?

In Europa vind je dan ook een schitterende variatie aan culturele steden: van super groot en ultramodern tot meer kleinschalig, historisch en Bourgondisch. Nu nog even jouw favoriet kiezen! Ga je voor het centraal gelegen steden als Berlijn en Praag? Of, liever naar naar het zonnige zuiden met steden als Lissabon, Valencia en Rome? Ontdek de mooiste plekken van Europa met een midweek stedentrip bij Prijsvrij Vakanties!

Ga naar de zon met een korte zonvakantie

Even een goede portie vitamine D opnemen? Ga voor een paar dagen heerlijk ontspannen met een midweek naar de zon! Relax aan de idyllische baaien van het bruisende Ibiza en het natuurrijke Mallorca: met het vliegtuig bereik je deze eilanden al binnen 2.5 uur! Of, wat denk je van de zonnige, Spaanse Costa's, zoals de Costa Blanca en Costa del Sol? Ook bezoek je vanuit hier historische hotspots, zoals paleizen en kathedralen, in grote steden als Málaga, Sevilla en Valencia. Klinkt op-en-top relaxen op het strand jou als gitaarmuziek in de oren? Denk dan aan een korte vakantie in Turkije of de Canarische Eilanden. Even lekker weg? Ga er een paar tussenuit met een midweek naar de zon!

Boek jouw midweek weg bij Prijsvrij Vakanties!

Ga je graag voor heerlijk fietsen in de natuur? Of, klinkt een culturele ontdekkingstocht in een stad als jouw ideale midweek weg? Van toegankelijk dicht bij huis tot het zuiden van Europa: bij ons vind jij je droombestemming voor een korte vakantie! Voor welke plek pak jij je koffers in? Ontdek jouw favoriete midweek weg bij Prijsvrij Vakanties!