JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Midweek Weg » Een korte vakantie in Europa » Prijsvrij.nl
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 voor midweekje weg

Wil je er even tussenuit, zoals een korte vakantie? Check onze top 10 voor een midweek weg!

*Exclusief bijdragen SGR en Calamiteitenfonds (€12,50 per boeking) en eventueel lokaal te betalen belastingen en toeslagen.

Midweek weg: de ideale, korte vakantie

Wil je graag een paar dagen weg, zoals een korte vakantie? Dan ga je voor een heerlijke midweek weg: precies genoeg om jezelf lekker op te laden! Maar, waar gaat de reis naartoe? Pak jij je koffer voor een zonnige stedentrip, zoals Rome of Málaga? Of, blijf jij graag dichtbij huis voor een actieve trip? Bij Prijsvrij Vakanties vind je de meest populaire bestemmingen voor een midweek weg. Toe aan cultuur, zon en ontspanning? Ontdek hier onze mooiste accommodaties voor een korte vakantie!

Midweek weg? Ga voor een stedentrip in Europa!

Als een midweek weg zich ergens perfect voor leent, dan is het wel een stedentrip. Met een tijdsbestek van 2 tot 6 dagen krijg je namelijk de perfecte kans om een stad zo goed mogelijk te leren kennen. Verplaats jezelf gemakkelijk en snel van A naar B met het openbaar vervoer en ontdek in korte tijd de meest bekende bezienswaardigheden. Hoe cool is dat? Haal het maximale uit je korte vakantie en ga voor een bruisende stedentrip in Europa.

De meest populaire steden voor een midweek weg? Denk aan een super gave trip naar het budgetvriendelijke Praag, vol van historische gebouwen in verschillende bouwstijlen naast elkaar: alleen al rondlopen is hier een cadeautje! Drink een lekkere espresso in Florence of verdwaal in de eeuwenoude, Romeinse straten van openluchtmuseum Rome. Shop jij het liefst zó lang dat je wel 10 volle tassen hebt? Laat modesteden Parijs en Milaan dan niet langer op je wachten! Een stedentrip in Europa is dé ideale manier om je even helemaal op te laden tijdens deze korte vakantie. 

Een midweek weg in de natuur

Word jij vooral blij van de frisse lucht van de natuur? En, ben je graag lekker actief, zoals wandelen of fietsen door heuvelachtige streken? Ga dan voor een onvergetelijke midweek weg in de natuur. Ontdek de mooiste wandelroutes in de sprookjesachtige, Belgische Ardennen en bezoek historische plaatsen als Dinant en Durbuy. Of, zoek het hogerop en geniet van panoramische uitzichten over de bergen tijdens je vakantie in het Duitse Beieren. Warme choco in een berghut erbij en jouw relaxmoment is compleet.

Liever een lekker wijntje aan de Moezel? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt hier dan ook prachtige, historische dorpen, zoals het bruisende Cochem, grenzend aan groene wijngaarden op de heuvels. Ga dus voor een paar actieve dagen met een korte vakantie in de natuur.

Op korte vakantie dichtbij met kinderen

Maar, wist je dat ons eigen Nederland ook super leuke bestemmingen heeft voor een midweek weg? Waai lekker uit op de stranden van Zuid-Holland, Zeeland of de Waddeneilanden: ook de hond gaat vast graag mee! Hou jij vooral van uitgestrekte bossen? Ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes in de heuvels van Limburg of op de lommerrijke Veluwe in Gelderland.

Bezoek je het liefst een stad? Stel je routeplanner in op het schilderachtige Delft, het historische Leiden en Den Haag. Of, struin over de grachten van de hoofdstad Amsterdam. Nederland is dus een fantastische bestemming voor een midweek weg, want binnen enkele uren met de auto ben jij op je vakantieadres! 

Boek jouw korte vakantie bij Prijsvrij!

Ga je graag voor een stedentrip in de zon, zoals Valencia of Málaga? Of, blijf je liever dichtbij huis? De mooiste, korte vakanties in Nederland en Europa voor een midweek weg vind je bij Prijsvrij Vakanties. Of, ga voor een handige last minute midweek weg: hiermee vertrek je al binnen 6 weken. Benieuwd? Ontdek hier je favoriete bestemming!