JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Marokko » Alle maatregelen in Marokko » Prijsvrij.nl
Meer weten?

Corona-voucher

Lees hier meer over hoe je kan boeken met de corona-voucher.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Reisadvies voor Marokko

Voor het laatst bijgewerkt op 05-05-2021


Vakantieland Marokko staat bekend om haar prachtige koningssteden, heerlijke klimaat en uitgebreide keuken. Wil jij dit mooie land op een veilige manier ontdekken? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Om het makkelijk voor je te maken hebben wij de meest actuele informatie en veelgestelde vragen voor je op een rij gezet. Zo kan je veilig en met een gerust hart op vakantie naar Marokko. 

Actuele informatie Marokko

De Marokkaanse regering heeft de noodtoestand in Marokko verlengd. Tot half mei geldt er een reisverbod voor toeristen. Vanuit de Nederlandse overheid geldt op dit moment ook nog code oranje. Uiteraard kan je wel alvast je vakantie boeken met vertrek later in het seizoen. Bekijk alvast onze goedkope aanbiedingen naar Marokko en wie weet vind je al een leuk hotel voor de zomer. 

Zomer 2021 naar Marokko

Wil jij op stedentrip naar Marrakech of lekker genieten van het mooie weer aan de Atlantische Kust? Vlieg dan met ons mee naar Marokko, zodra het land weer open gaat. Bij Prijsvrij Vakanties vind je de mooiste hotels voor jouw vakantie naar Marokko. En bij ons profiteer je ook nog eens van terughaalgarantie én geld-terug-garantie, zodat je zonder zorgen op vakantie kan. 

Laat je inspireren door onze mooie bestemmingen en bekijk alvast de hotels voor jouw zomervakantie naar Marokko!

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Vanwege het inreisverbod voor toeristen is een vakantie naar Marokko nog niet mogelijk. Helaas is er op dit moment nog geen duidelijkheid over wanneer Marokko weer toeristen toelaat en wanneer de Nederlandse overheid het negatieve reisadvies naar dit vakantieland aan zal passen.

Vanwege het inreisverbod is het niet mogelijk om met het vliegtuig naar Marokko te reizen. De grenzen zijn gesloten voor regulier verkeer. Wel zijn er beperkt internationale vluchten, maar vanwege code oranje is een vliegvakantie naar Marokko op dit moment helaas nog niet mogelijk. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodra er meer bekend is.

De richtlijnen in Marokko zijn als volgt:
  • Houd 2 meter afstand van elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Een mondkapje is overal verplicht, met uitzondering van kinderen onder de 7 jaar.
  • Er mogen maximaal 10 personen bij elkaar komen.

Let op: sommige regio's zijn momenteel in lockdown, hier zijn de maatregelen aangescherpt. Het niet naleven van de maatregelen in Marokko kan leiden tot een gevangenisstraf of boete.

Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.