JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Marokko » Alle maatregelen in Marokko » Prijsvrij.nl

Reisadvies voor Marokko

Voor het laatst bijgewerkt op 03-03-2021


Wil jij graag op vakantie naar Marokko? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Om het makkelijk voor je te maken hebben wij de meest actuele informatie en veelgestelde vragen voor een vakantie naar Marokko op een rijtje gezet. 

Actueel:

De Marokkaanse regering heeft de noodtoestand in Marokko verlengd. Er geldt een inreisverbod voor toeristen. Vanuit de Nederlandse overheid geldt op dit moment ook nog een code oranje.

Meer weten?

Corona-voucher

Lees hier meer over hoe je kan boeken met de corona-voucher.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Wat zijn de meest gestelde vragen?

Wanneer kan ik weer op vakantie naar Marokko?

Vanwege het inreisverbod voor toeristen is een vakantie naar Marokko nog niet mogelijk. Wanneer dit invloed heeft op jouw geboekte vakantie nemen wij contact met je op.

Wat zijn de corona maatregelen in Marokko?

De richtlijnen in Marokko zijn als volgt:
  • Houd 2 meter afstand van elkaar.
  • Schud geen handen.
  • Een mondkapje is overal verplicht, met uitzondering van kinderen onder de 7 jaar.
  • Er mogen maximaal 10 personen bij elkaar komen.

Let op: sommige regio's zijn momenteel in lockdown, hier zijn de maatregelen aangescherpt. Het niet naleven van de maatregelen in Marokko kan leiden tot een gevangenisstraf of boete.

Kan ik met het vliegtuig naar Marokko?

Vanwege het inreisverbod is het niet mogelijk om met het vliegtuig naar Marokko te reizen. De grenzen zijn gesloten voor regulier verkeer. Wel zijn er beperkt internationale vluchten, maar vanwege code oranje is een vliegvakantie naar Marokko op dit moment helaas nog niet mogelijk. We houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zodra er meer bekend is.

Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.