Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Marokko ×
    • Atlantische kust ×
    • Agadir ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Agadir? Last minute Agadir en all inclusive Agadir vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Agadir van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Agadir te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Agadir is gelegen aan de Atlantische Kust en staat bekend als de meest belangrijke strandbestemming van Marokko.

Lees meer

Populaire vakanties Agadir

Agadir - Heerlijke baai met gezellige boulevard

Agadir is niet alleen een bekende badplaats maar ook een levendige havenstad aan de westkust van Marokko. Agadir is de grootste toeristische badplaats van Marokko en ligt vlakbij het strand. Hier vind je winkeltjes met souvenirs en talrijke restaurants met zowel de typische Marokkaanse alsook de internationale keuken. Het toerisme concentreert zich vooral rondom de lange boulevard die uitmondt in de stijlvolle jachthaven. 's Avonds kun je terecht voor een heerlijke maaltijd en bovendien vind je hier ook diverse winkels.

 

De blikvanger van Agadir is echter de Agadir Afela. Deze kenmerkende berg met de witte Arabische letters 'Allah Al Watan Al Malik' die staan voor 'God, het land en de koning' is een mooi oriëntatiepunt. Bovenop deze berg vind je de oude kasbah en heb je een prachtig uitzicht over de hele baai. Om hier te komen kun je het beste een taxi pakken, die brengt je voor een klein bedrag naar de top.

 

Het schitterende zandstrand van Agadir beslaat een lengte van 10 kilometer, is 300 meter breed en is sikkelvormig. In zee loopt het strand geleidelijk af, wat zeer geschikt is voor kleine kinderen en een eindje verder de zee in, leent de golfslag zich goed voor het gebruik van de surfplank. Langs het strand zijn diverse luxueuze hotels gebouwd en hoewel nieuwe gebouwen nog steeds uit de grond rijzen, blijven er nog enkele koele, schaduwrijke eucalyptusbomen over.