JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Reisadvies Malediven » Maatregelen » Prijsvrij.nl

Top 10 hotels op de Malediven

De leukste hotels op de Malediven voor jouw vakantie!

Reisadvies voor Malediven

Voor het laatst bijgewerkt op 14-11-2022

Wil jij graag op vakantie naar de Malediven? Dan is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. Om het makkelijk te maken hebben wij de meest actuele informatie en veelgestelde vragen voor een vakantie naar de Malediven voor je op een rijtje gezet.

Actuele informatie Malediven

Wat een feest, je kunt op vakantie naar de betoverende Malediven! De Nederlandse overheid heeft deze tropische bestemming namelijk de kleurcode geel gegeven. Het enige wat je hoeft te doen bij aankomst is een reizigersverklaring (binnen 96 uur voor vertrek) te laten zien.

Of je nu al op vakantie wilt of toch pas volgend jaar: wij hebben een ruim aanbod voor je in de aanbieding. Have fun!

Meer weten?

Praktische info Malediven

Lees alles over valuta, visa en andere handige reisinformatie.

 

Nederland Wereldwijd

Check de laatste updates van het Ministerie van Buitenlandse zaken

 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over geboekte vakanties

Wat zijn de meest gestelde vragen?

De Malediven heet je graag welkom! Ga jij mee op vakantie naar dit fantastische eiland? Wij hebben een aantal extra garanties aan onze service toegevoegd, zodat je jouw vakantie onbezorgd kunt boeken. Naast onze vertrouwde voorwaarden bieden wij nu ook een terughaalgarantie en geld terug garantie aan.

Wanneer je op vakantie gaat naar de Malediven, dien je rekening te houden met de volgende zaken:

 • Heenreis naar de Malediven:

Je hoeft bij aankomst op de Malediven geen coronabewijs te laten zien. Wel wordt er aangeraden om binnen 3 tot 5 dagen na aankomst een PCR-test te doen. 


Reizigersverklaring

Je hoort binnen 96 uur voor vertrek een reizigersverklaring ingevuld te hebben en laten zien. 

  • Terugreis naar Nederland

  Je hoeft geen test-, herstel-, of vaccinatiebewijs te laten zien bij terugkomst in Nederland. Ook hoef je de gezondheidsverklaring niet in te vullen. Alle reisregels van en naar Nederland vanaf jouw vakantiebestemming check je nog eens op de mijn vraag over corona website.

  • Vliegen vanaf Duitsland
  Wil je vliegen vanaf een Duitse luchthaven? Dan heb je voor de heen- en terugvlucht geen coronabewijs nodig. Omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, raden wij je aan om vooraf het reisadvies van je eindbestemming te checken via de website van de Duitse overheid.

  • Vliegen vanaf België

  Wil je vliegen vanaf België? Dat is zeker mogelijk! Je hebt bij aankomst geen coronabewijs (vaccinatie-, herstel-, of testbewijs) nodig. Er gelden enkel nog maatregelen voor reizigers die uit een land met een heel hoog risico (terug)komen. Er zijn momenteel geen landen met een heel hoog risico. Maar omdat het reisadvies regelmatig wijzigt, adviseren we je om dit goed in de gaten te blijven houden. Let wel op, als je een (corona)bewijs nodig hebt voor je eindbestemming, zorg er dan voor dat je je bewijs al bij je hebt voordat je aankomt op een Belgische luchthaven.

  De richtlijnen op de Malediven zijn als volgt:

  Een mondkapje is mogelijk nog alleen verplicht in zorginstellingen en in gebieden met veel coronagevallen. Mondkapjes zijn niet verplicht in drukke plekken, kleine binnenruimtes, transportmogelijkheden zoals bus en taxi en mensen met coronasymptomen, maar worden wel aangeraden.

  Het openbare leven op de mooie Malediven is open! Zo kan je lekker relaxen op het strand en uit eten in de restaurants. 

  Prijsvrij doet er alles aan om deze pagina zo up-to-date mogelijk te houden, maar door de snelle veranderingen van de regels kunnen onjuistheden voorkomen. Prijsvrij is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Check altijd voor reservering en vertrek het actuele reisadvies op de website: Nederland Wereldwijd.