Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malediven ×
    • Zuid Male Atol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Zuid Male Atol

Op zoek naar een goedkope vakantie Zuid Male Atol? Last minute Zuid Male Atol en all inclusive Zuid Male Atol vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op de Zuid Male Atol van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Zuid Male Atol te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De Zuid Male Atol is een atol die deel uitmaakt van de Malediven. De oogverblindend witte stranden, de azuurblauwe zee met paradijselijke onderwaterwereld en de luxe resorts maken van de Zuid Male Atol een echte droombestemming.

Lees meer

Populaire vakanties Zuid Male Atol

Zuid Male Atol – Paradijselijke koraaleilanden

De Zuid Male Atol ligt ten zuiden van de hoofdstad Male en bestaat uit een aantal eilanden waarvan er een paar omgetoverd zijn tot prachtige vakantieresorts. Vergeleken met de Noord Male Atol is de Zuid Male Atol iets rustiger. Dit komt deels doordat er maar drie eilanden bewoond worden maar ook doordat de resort hier verder uit elkaar liggen.

 

De drie bewoonde eilanden van de Zuid Male Atol zijn Gulhi, Guraidhoo en Maafushi. Deze eilanden liggen in het oosten van de atol. De eilanden Guraidhoo en Maafushi zijn voor veel toeristen het meest interessant, hier vind je namelijk allerlei souvenirwinkeltjes en een leuke haven waar de vissersboten regelmatig aanmeren.

Rijke onderwaterwereld

Voor duik- en snorkelenliefhebbers is de Zuid Male Atol een waar paradijs. Onderwater zal je je ogen uitkijken, met alle bijzondere vissen die aan je voorbij zwemmen. Eén van deze prachtige duiklocaties zijn de onderwatergrotten van Potato Reef, hier vind je niet alleen felgekleurd koraal maar ook de welbekende Clown Fish. Ook kunnen duikers hun hart ophalen in het Wadoo- en Gulhikanaal. Door de sterke stroming tref je hier bijna altijd grote hoeveelheden indrukwekkende vissen aan, zoals haaien, roggen en grote scholen exotische vissen.

 

Eenmaal aangekomen op Zuid Male Atol voelt het alsof je bent beland in het paradijs. Kom helemaal tot rust op een van de witte zandstranden die met palmbomen omringd worden en geniet in een van de mooie resorts die hier te vinden zijn!