All Inclusive Malediven

Prachtige witte zandstranden en een azuur blauwe zee zijn een paar kenmerken van de adembenemende vakantiebestemming Malediven. De eilandengroep Malediven bestaan uit 26 zogenaamd atollen en wel 1190 kleine eilandjes. Lang niet alle eilandjes zijn bewoond en vaak is alles lopend bereikbaar.

Lees meer
5 sterren hotels
  Huwelijksreizen
  Best beoordeeld
  Wat onze klanten zeggen...
  Beoordeeld als het Beste reisbureau!
  Uitstekend 8.6/10 Uitstekend

  Een greep uit onze 21.374 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

  • Uitstekend
   14. juli
   super geregeld volgende keer weer via prijsvrij

   jammer dat de vakantie niet door ging, maar de afwikkeling was super goed geregeld

  • Uitstekend
   13. juli
   Ik zit nog te wachten op een definitief…

   Ik zit nog te wachten op een definitief accoord ivm een voornaam op een ticket.

  • Uitstekend
   13. juli
   Zeer snel je geld terug

   Zeer snel je geld terug. Klasse.

  • Uitstekend
   13. juli
   Alles netjes afgehandeld en het geld…

   Alles netjes afgehandeld en het geld van mijn vakantie teruggekregen. Prima!!

  • Uitstekend
   13. juli
   Ik wil mijn complimenten geven aan…

   Ik wil mijn complimenten geven aan prijsvrij, ondanks deze moeilijke periode en de drukte die ze te verwerken hebben gekregen kwam men alle afspraken na! Mochten we volgens jaar het buitenland weer kunnen gaan bezoeken dan zal ik de reis zeker via prijsvrij boeken

  • Uitstekend
   13. juli
   perfecte service

   2 dagen voor vertrek werd de reis geannuleerd door de accommodatie... deze bleef gesloten. Na mail en telefonisch contact is er besloten dat prijsvrij het geld zou terugboeken. Dit stond binnen 5 werkdagen netjes op mijn rekening. goed geregeld!

  • Uitstekend
   13. juli
   annuleren vakantie

   Helaas , is onze vakantie naar ibiza vanwege corona geannuleerd, maar is keurig door fa. prijsvrij opgelost, onze reissom is binnen 5 werkdagen weer geheel teruggestort, vind het grote klasse dat zij dit zo netjes hebben afgehandeld

  • Uitstekend
   13. juli
   Wederom alles goed voor elkaar

   Ondanks dat onze vakantie geannuleerd is vanwege covid19, heeft prijsvrij.nl erg netjes gehandeld en duidelijk gecommuniceerd. Geld na lang twijfelen toch teruggevraagd, omdat we vakantie in eigen land hebben gevierd. Dit zou binnen 5 werkdagen zijn, maar stond aan het begin van dag 3 al op de rekening. zijn al vaker met prijsvrij op vakantie geweest, en ze hebben ons nooit teleurgesteld

  • Uitstekend
   13. juli
   Goede service ook in de tijd van corona

   Goede service ook in de tijd van corona

  • Uitstekend
   13. juli
   Prijsvrij heeft onze reis gecanceld…

   Prijsvrij heeft onze reis gecanceld maar goed opgelost hiervoor dank

  Duiken bij de Malediven

  Tijdens je all inclusive Malediven zul je er zeker aan toe komen: de onderwaterwereld. Je kunt gemakkelijk snorkelen of duiken, vaak zelfs vanaf je eigen waterbungalow. De meeste resorts bieden een professionele duikschool aan zodat je hier ook zonder ervaring terecht kunt. De duikplekken van de Malediven worden vaak gezien als de mooiste ter wereld. Neem meteen in het begin van je all inclusive vakantie een duikcursus zodat je hier de gehele vakantie plezier van zult hebben!

  Watervliegtuigen

  Bij je vakantie op de Malediven zul je aankomen op het hoofdeiland van de Malediven, Malé. Vanaf hier zul je vaak verder per boot of per watervliegtuig naar je hotel gebracht worden. De transfer tijdens een Malediven all inclusive zit bij uw reis inbegrepen.

  Onderwater postkantoor

  Wil je een originele kaart sturen naar huis? Bezoek dan het onderwater postkantoor op Mele Island (ook wel Hideaway Island genoemd)! Het kantoor is op 3 meter diepte en 50 meter van de kust gelegen. Speciale waterbestendige ansichtkaarten koop je op het eiland zelf. Niet alleen een unieke duikervaring tijdens je all inclusive Malediven vakantie, maar ook de ontvanger zal zeer verrast zijn!

  Huwelijksreizen

  Een all inclusive vakantie op de Malediven staat niet alleen bekend om zijn luxe, maar ook om het feit dat hierheen de mooiste huwelijksreizen worden georganiseerd. Samen met je partner kan je hier in alle rust genieten van de wittebroodsweken. Dus, op zoek naar een huwelijksreis? Dan is een all inclusive Malediven dé uitkomst!

  All inclusive Malediven boek je via Prijsvrij.nl!

  Prijsvrij.nl biedt de meest prachtige all inclusive Malediven vakanties aan. Niet alleen voor je 5 sterren all inclusive vakantie kun je hier terecht, maar ook voor een mooie huwelijksreis ben je hier aan het juiste adres. Laat je in de watten leggen en boek jouw goedkope vakantie naar de Malediven via Prijsvrij.nl.