Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malediven ×
    • Noord Male Atol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Noord Male Atol

Op zoek naar een goedkope vakantie Noord Male Atol? Last minute Noord Male Atol en all inclusive Noord Male Atol vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op de Noord Male Atol van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Noord Male Atol te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Noord Male Atol is de hoofdatol van de Malediven. De Atol bestaat uit ongeveer 50 eilandjes en ligt ten Noorden van de hoofdstad Male. De Noord Male Atol biedt tal van indrukwekkende duikmogelijkheden, adembenemende witte zandstranden en schitterende vakantieresorts.

Lees meer

Populaire vakanties Noord Male Atol

Noord Male Atol – Het ultieme bounty-eiland-gevoel

Noord Male Atol is één van de eilandengroepen van de Malediven. Acht van de vijftig eilanden die de Atol rijk is wordt bewoont door de lokale bevolking en 27 voorheen onbewoonde eilanden zijn omgetoverd tot prachtige vakantiecomplexen. Vertoeven op een van deze eilanden, met parelwitte stranden, is gegarandeerd een droom voor iedere vakantieganger.

Meer dan zon, zee en strand

De belangrijkste stad van de Nood Male Atol is Male. Dit is de hoofdstad van de Malediven. De stad beslaat een volledig eiland dat gelegen is op het zuidelijkste puntje van de Noord Male Atol. Male kan dan wel de kleinste hoofdstad ter wereld zijn, toch is er van alles te beleven. Zo vind je er verschillende leuke winkeltjes en markten waaronder de vis- en fruitmarkt. Ook kun je een bezoekje brengen aan de eeuwenoude Hukuru Miskiiy, een moskee met prachtig beeldhouw- en houtsnijwerk die ook wel ‘Frinday Mosque’ wordt genoemd.

 

De meest toeristische eilanden van de Atol zijn Himmafushi en Dhiffushi. Op het eiland Himmafushi vind je onder andere verschillende souvenirwinkeltjes en een bezoekje aan het eiland is erg leuk als dagexcursie. Het visserseiland Dhiffushi is ook erg populair. Op het eiland groeien verschillende soorten vruchten en er zijn maar liefst drie moskeeën die je kunt bezoeken.

Rijk onderwaterwereld

Veel mensen reizen af naar de Noord Male Atol om te duiken en dat is niet voor niets. De onderwaterwereld is prachtig. Vrijwel ieder eiland heeft dan ook een duikschool. De bekendste duikgebieden van de Noord Male Atol zijn Banana Reef en Holulu. Je vind hier de meest kleurrijke koraalriffen, unieke vissoorten en misschien spot je zelfs een Mantarog of Walvishaai. Ook bevindt zich in de Noord Male Atol een van de weinige wrakken van de Malediven, ‘Maldive Victory’.

Romantische bestemming

De Noord Male Atol is door haar paradijselijk uiterlijk een romantische bestemming. Veel pasgetrouwde stellen kiezen er dan ook voor om hier een aantal dagen door te brengen. Kom helemaal tot rust op een van deze bounty-eilanden, ontdek de unieke onderwaterwereld en geniet met volle teugen.