Veelgestelde vragen - Transavia

Hoe kan ik inloggen op de website van Transavia?

Op de Transavia website kunt u uw Transavia vlucht(en) bekijken en beheren. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar www.transavia.com/nl-NL/home/
  2. Ga naar 'Beheer je boeking'
  3. Klik op 'Bekijk je boeking'
  4. Log in met uw achternaam, vertrekdatum en boekingsnummer wat in 'Mijn Prijsvrij' staat aangegeven.
Hoe kan ik online inchecken bij Transavia?

Op de website van Transavia kunt u 30 uur tot 4 of 1 uur voor vertrek online inchecken met de inloggegeven die u kunt vinden bij ‘Vlucht & Bagage’ in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar de website van Transavia, klik op 'Beheer je boeking' en vervolgens op 'Online inchecken'
  2. Log in met uw achternaam, vertrekdatum en boekingsnummer wat in 'Mijn Prijsvrij' staat aangegeven.
  3. Vul de gegevens in volgens paspoort
  4. Print uw instapkaarten uit en neem deze mee naar de luchthaven of download deze op uw telefoon. De instapkaarten zijn uw vliegtickets die gelden als toegang voor uw vlucht.
Hoe kan ik een stoel reserveren bij Transavia?

Indien gewenst kunt u op de website van Transavia tegen betaling een stoel reserveren. Maakt u hier geen gebruik van, krijgt u een gratis willekeurige stoel aangewezen. Voor het reserveren van een stoel moet u inloggen op de Transavia website. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar de website van Transavia
  2. Klik op 'Beheer je boeking'
  3. Klik vervolgens op 'Reserveer een stoel'
  4. Log in met uw achternaam, vertrekdatum en boekingsnummer wat in 'Mijn Prijsvrij' staat aangegeven.
Hoe kan ik bagage bijboeken bij Transavia?

Bij Transavia mag u per persoon gratis 1 kleine tas van max. 45 x 40 x 25 cm (gegarandeerd in de cabine) meenemen aan boord óf 1 trolley van max. 55 x 40 x 25 cm (niet gegarandeerd in de cabine).

Indien u extra handbagage en/of ruimbagage mee wilt nemen, kan dit tegen betaling tijdens de boeking. Na boeking kunt u extra bagage bijboeken op de Transavia website. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

Extra ruimbagage bijboeken

1. Ga naar de website van Transavia
  2. Klik op 'Beheer je boeking'
  3. Klik vervolgens op 'Boek ruimbagage'
  4. Log in met uw achternaam, vertrekdatum en boekingsnummer wat in 'Mijn Prijsvrij' staat aangegeven.
Hoeveel handbagage en ruimbagage is toegestaan bij Transavia?

Bij Transavia mag u per persoon 1 stuk handbagage meenemen:

• 1 kleine tas van max. 45 x 40 x 25 cm (gegarandeerd in de cabine) óf
  • 1 trolley van max. 55 x 40 x 25 cm (niet gegarandeerd in de cabine)

Vanwege beperkte ruimte in de cabine worden trolleys soms in het ruim vervoerd.

Indien u extra handbagage en/of ruimbagage mee wilt nemen, kan dit tegen betaling tijdens de boeking. Na boeking kunt u extra bagage bijboeken op de Transavia website.

Hoe kan ik betalen op de website van Transavia?

Op de Transavia website kunt u extra's afrekenen met o.a. iDeal, creditcard en PayPal.