Veelgestelde vragen - Easyjet

Inloggen op de website van Easyjet

Op de Easyjet website kunt u uw Easyjet vlucht(en) bekijken en beheren. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Ga naar www.easyjet.com
  2. Ga via het menu naar 'Boekingen beheren'
  1. Klik op 'Geen account? Zoek een boeking' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Geen account? Zoek een boeking' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Geen account? Zoek een boeking' - Bekijk voorbeeld
  1. Log in met uw achternaam en de boekingsreferentie die in 'Mijn Prijsvrij' staat aangegeven.
Online inchecken bij Easyjet

Voor vluchten met Easyjet is online inchecken verplicht.

Op de website van Easyjet kunt u 30 dagen tot 2 uur voor vertrek online inchecken met de inloggegeven die u kunt vinden bij ‘Vlucht & Bagage’ in Mijn Prijsvrij.

1. Log in op de website van Easyjet
  1. Klik op de oranje 'Instapkaart & Inchecken' knop - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op de oranje 'Instapkaart & Inchecken' knop - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op de oranje 'Instapkaart & Inchecken' knop - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Alle passagiers inchecken' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Alle passagiers inchecken' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Alle passagiers inchecken' - Bekijk voorbeeld
  1. Vul de gegevens in volgens paspoort
  2. Print uw instapkaarten uit en neem deze mee naar de luchthaven.
    De instapkaarten zijn uw vliegtickets die gelden als toegang voor uw vlucht.
Stoel reserveren bij Easyjet

Indien gewenst kunt u op de website van Easyjet tegen betaling een stoel reserveren. Maakt u hier geen gebruik van, krijgt u een gratis willekeurige stoel aangewezen. Voor het reserveren van een stoel moet u inloggen op de Easyjet website. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Log in op de website van Easyjet
  1. Klik op 'Zitplaatsen selecteren' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Zitplaatsen selecteren' - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Zitplaatsen selecteren' - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer de gewenste zitplaatsen en klik op 'Bevestigen' - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer de gewenste zitplaatsen en klik op 'Bevestigen' - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer de gewenste zitplaatsen en klik op 'Bevestigen' - Bekijk voorbeeld
  1. Ga verder naar betalen
Bagage bijboeken bij Easyjet

Bij Easyjet mag u per persoon gratis 1 stuk handbagage van max. 56 x 45 x 25cm meenemen aan boord. Indien u extra bagage mee wilt nemen, kan dit tegen betaling tijdens de boeking. Na boeking kunt u extra bagage bijboeken op de Easyjet website. Uw inloggegevens vindt u terug onder 'Vlucht & bagage' in Mijn Prijsvrij.

1. Log in op de website van Easyjet
  1. Ga naar 'Incheckbagage toevoegen' - Bekijk voorbeeld
  1. Ga naar 'Incheckbagage toevoegen' - Bekijk voorbeeld
  1. Ga naar 'Incheckbagage toevoegen' - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer per persoon het gewenste aantal koffers en gewicht per vlucht - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer per persoon het gewenste aantal koffers en gewicht per vlucht - Bekijk voorbeeld
  1. Selecteer per persoon het gewenste aantal koffers en gewicht per vlucht - Bekijk voorbeeld
  1. Klik op 'Bevestigen'
  2. Ga verder met betaling
Handbagage en ruimbagage bij Easyjet

Bij Easyjet mag u per persoon gratis 1 stuk handbagage van max. 56 x 45 x 25cm meenemen aan boord. Er geldt voor de handbagage geen maximum gewicht, wel dient u de koffer zelfstandig in de bagagebakken te kunnen tillen.

Indien u extra bagage mee wilt nemen, kan dit tegen betaling tijdens de boeking. Na boeking kunt u extra bagage bijboeken via de Easyjet website.

Betalen op de website van Easyjet

Bij Easyjet is het alleen mogelijk om te betalen met creditcard.