Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zwitserland ×
    • Wallis ×
    • Saas Grund ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Saas Grund

Een parel in de natuur van Zwitserland; dat omschrijft Saas Grund het allerbest. In de zomer biedt deze afwisselende vakantiebestemming in Wallis allerlei leuke activiteiten en uitdagende avonturen. Trotseer bijvoorbeeld de hoge bergen en ontdek de prachtige natuur tijdens een wandeling of mountainbiketocht. Of neem je liever een verfrissende duik in een bergmeer? In de winter tovert Saas Grund om naar een sympathiek en sneeuwzeker ski-oord, wat erg geliefd is bij vele wintersporters. Welk seizoen je ook kiest, in Saas Grund kan je het hele jaar door genieten van de mooie omgeving. Beleef een geweldige vakantie samen met je vrienden of geniet met je gezin van tijd samen in de bijzondere bergwereld van Saas Grund. 

Lees meer

Populaire vakanties Saas Grund

In de zomer naar Saas Grund

Saas Grund is gelegen in het mooie Saastal, vlakbij het zeer populaire Saas Fee. Het Saastal beschikt over maar liefst 350 kilometer aan lange wandelwegen en biedt een uitgebreid aanbod aan zomeractiviteiten. Zo kan je er prachtige tours maken met je mountainbike, bergen beklimmen en eindeloos wandelen. Maar ook als je op vakantie gaat met kinderen is er in het Saastal veel te beleven. Maak bijvoorbeeld een paardenkoetstocht of ga mini-golfen in de open lucht. 

Vakantie Saas Grund in de natuur

Ben je op zoek naar een actieve vakantie in de buitenlucht? Dan heb je in Saas Grund genoeg mogelijkheden. In deze plaats geniet je van een veelzijdig aanbod aan activiteiten. Een aantal van de leukste activiteiten in de natuur hebben wij voor je op een rij gezet:

- Ontdek de geheimen van de Saaser bergreuzen langs de rondweg 18 vierduizenders
- Prikkel je zintuigen bij de wellnes- en funweg op Kreuzboden
- Wandel langs de Alpenbloemen-wandelweg met meer dan 240 planten
- Beklim een rotswand op het klimparcours Jägihorn
- Neem een verfrissende duik in het kleine bergmeer 
- Beleef een leuk dagje uit met het hele gezin in Hohsi-land met speeltuin, kinderboerderij, waterpark en themapad

In de omgeving van Saas Grund is natuurlijk nog veel meer te zien en te beleven. Zo kan je er urenlang wandelen door de mooie omgeving met bergen en weides. Niets voor niets is Saas Grund dan ook een populaire bestemming voor een wandelvakantie.

Wintersport vakantie in Saas Grund

Saas Grund is een sneeuwzekere vakantiebestemming in Zwitserland. In de winter kan je hier dan ook met een gerust hart naartoe gaan voor een heerlijke wintersport. Het skigebied van Saasgrund, skigebied Hohsaas - Saas-Grund, beschikt over maar liefst 34,5 km aan pistes en 6 skiliften. De pistes bieden verschillende moeilijkheidsgraden aan tot 3600 meter hoogte. 

Naast skiën en snowboarden kan je in het dal van Saasgrund ook langlaufen. Heb je nog meer afwisseling nodig? Dan kan je ook rondjes draaien met je schaatsen op de kunstijsbaan. En voor een echte adrenaline kick kan je rodelen vanaf de 11 km lange rodelbaan. 

Heb jij ook zin in een actieve wintersportvakantie of spendeer je liever de zomer in Saas Grund? Het maakt niet uit voor welk seizoen je kiest, de beste deals vind je bij Prijsvrij Vakanties. Bekijk onze mooie hotels en beleef een afwisselende vakantie in Zwitserland!