Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Zwitserland ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Zwitserland

Als je kiest voor een vakantie naar Zwitserland, dan kies je voor een veelzijdige trip! Zo is er voor de natuur- en sportliefhebber genoeg te doen hier. Denk aan de vele bergen in Wallis waar je wandelingen kunt maken. Niet alleen voor de beginnende wandelaars is het hier genieten, ook de ervaren klimmers kunnen hier hun ei kwijt op de steile wanden. Zwitserland trekt ook jaarlijks vele wintersporters aan. Zo zijn er mooie skigebieden te vinden in Graubunden. Daarnaast staat het land natuurlijk ook bekend om het lekkere eten en drinken. Een kaasfondue of een paar lekkere wijntjes raden wij dan ook zeker aan om te nemen. Dus ben je op zoek naar een vakantie naar Zwitserland? Ga op avontuur samen met familie of vrienden!

Lees meer

Populaire vakanties Zwitserland

Zwitserland, een veelzijdige vakantie

Zoals al eerder benoemd, je kunt in Zwitserland vele dingen doen. In de wintermaanden is het hier genieten geblazen tijdens de wintersport. Zowel op de piste als erbuiten in de après ski hutten. Het berglandschap wordt in de zomermaanden vooral gebruikt door wandelaars en bergbeklimmers. Zowel beginnende wandelaars als gevorderde klimmers kunnen hier hun ei kwijt. Zo heb je veel gemoedelijke bergpaden waar je alsnog van prachtige uitzichten kunt genieten. Zwitserse kantons waar jij als wandelaar goed kunt toeven zijn Centraal Zwitserland en Ticino. Een rondreis door deze kantons zal ieder een unieke ervaring zijn. Anderzijds zijn er ook veel hoge bergen die een hogere moeilijkheidsgraad hebben en waar je goed klimmateriaal voor nodig hebt. Een voorbeeld daarvan is de mooiste berg van Zwitserland: de 4.478 meter hoge Matterhorn. 

Stedentrips in Zwitserland

Ook los van de natuur en de bergen is er nog genoeg te zien in Zwitserland. Neem zeker de tijd om een aantal steden te bezoeken. Cultuur snuiven? Dan raden we je aan om een uitstapje naar Basel te maken. Dit is de culturele hoofdstad van Zwitserland met vele musea, kunst en entertainment. Ook Bern is een leuk stadje om te bezoeken. Het historische centrum met vele oude gebouwen is zeker de moeite waard. Tot slot de grote steden Genève en Zürich. Dit zijn internationale steden die los van veel aanzien in de financiële wereld ook op toeristisch gebied veel te bieden hebben. Van prachtige oude gebouwen tot heerlijke terrassen. Genieten geblazen dus!


En om je helemaal goed voor te bereiden op je vakantie naar Zwitserland, vind je in onze Vakantiewijzer alle praktische informatie. Wanneer plan jij jouw volgende vakantie in naar Zwitserland?

Blog

 • Foto
  Ontdek de mooiste plaatsen van Zwitserland
  05 januari 2022

  Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming om even helemaal bij te tanken? Wij zochten het voor je uit; Zwitserland is the place to be! Maar waar moet je dan precies heen in Zwitserland? In deze blog ontdekken we samen de mooiste plaatsen.

  Mooiste plaatsen van Zwitserland