Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Verenigde Arabische Emiraten ×
    • Abu Dhabi ×
Heb je een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Abu Dhabi

Abu Dhabi is het grootste emiraat van de Verenigde Arabische Emiraten. Bekend van de imposante gebouwen en prachtige stranden en daarmee een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die houdt van zon, helderblauwe luchten en heerlijk warme temperaturen. Je koelt er het hele jaar heerlijk af in het azuurblauwe water van de Perzische Golf en vermaakt je er dagen op het heerlijke strand. Een bezoekje aan een van de prachtige shopping malls die Abu Dhabi zijn zeker de moeit waard. Alleen al het bekijken van de etalages is een ware attractie. In deze stad geniet je van een mix van moderne architectuur en traditionele cultuur!

Lees meer

Populaire vakanties Abu Dhabi

Klimaat in Abu Dhabi

Abu Dhabi heeft een warm woestijnklimaat, waar de temperaturen 350 dagen per jaar boven de 25 graden uitkomen. Met winterse temperaturen rond de 22 graden is Abu Dhabi een perfecte bestemming voor een zonvakantie tijdens de koudste maanden van het jaar. Wie in de zomer af wil reizen naar Abu Dhabi moet rekening houden met zeer hoge temperaturen die op kunnen lopen tot boven de 40 graden. Gelukkig beschikken alle accommodaties over privézwembaden waar je altijd een lekkere verfrissende duik kunt nemen. 

Formule 1

Naast heerlijke temperaturen in de maanden november en december is er nog een reden om juist in die periode naar Abu Dhabi af te reizen: formule 1! Hier wordt dan de Grand Prix van Abu Dhabi gereden op het bekende Yas Marina Circuit op het Yas Island, waar je Max Verstappen over het parcours kunt zien scheuren en met een beetje geluk de overwinning ziet pakken. 

Cultuur in Abu Dhabi

Naast de vele imposante en moderne wolkenkrabbers is er in Abu Dhabi ook nog voldoende traditionele cultuur te ontdekken. Zo mag een bezoekje aan de Sjeik Zayed Moskee niet ontbreken. Hier laat je je overdonderen door al het bladgoud en marmer en waan je je in een waar ‘duizend en één nacht’ decor. Hou er wel rekening mee dat je bedekkende kleding meeneemt, anders mag je deze prachtige moskee niet bezoeken.

 

Wil je een vakantie vol pracht en praal waarbij je zeker bent van heerlijke zomerse temperaturen? Denk dan eens aan een vakantie in Abu Dhabi en geniet van alle luxe die deze stad te bieden heeft.