Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse riviera ×
    • Alanya ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Alanya? Last minute Alanya en all inclusive Alanya vind je op Prijsvrij.nl. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Alanya van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Alanya te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Alanya is misschien wel de bekendste en populairste vakantie bestemming aan de Turkse Riviera. De stad ligt aan de zuidkust van Turkije en biedt alles voor een heerlijke zonvakantie. Prachtige en goed verzorgde hotels aan de kilometerslange zandstranden zorgen voor veel vertier rondom de boulevard.

Lees meer

Populaire vakanties Alanya

Alanya - Ultieme badplaats voor zon, zee & strand

Alanya ligt ten oosten van de grote stad Antalya en de historische plaats Side. Alanya is eveneens de naam van een groot district rondom de stad, aan de Turkse Rivièra. In dit district vind je naast Alanya nog meer, bij vakantie gangers geliefde badplaatsen. De stad Alanya is gelegen tegen een rots. Aan weerszijden van de rots en dus ook van de stad, vind je een zandstrand. Het Ooststrand en het bekende Cleopatrastrand. De stad ligt feitelijk ingeklemd tussen het Taurus gebergte aan de ene kant en de Middellandse Zee aan de andere kant. Alanya is een moderne stad die goed is ingespeeld op toeristen. Restaurants zijn er in alle soorten en maten, met zowel traditionele Turkse als internationale keukens. Er zijn diverse winkels en de stad kent een bruisend uitgaansleven met vele cafés, bars en clubs.

Bezienswaardigheden Alanya

Bezienswaardigheden in Alanya zijn de Rode Toren, met een etnografisch museum of het museum van Atatürk. Atatürk is de grondlegger van het moderne Turkije en is voormalig president van het land. vergeet ook niet de 13e- eeuwse burcht op de rots, die je al van verre kan zien. of de Piratengrot, een oude schuilplaats van piraten, met vele indrukwekkende druipstenen is een bezoekje waard tijdens je vakantie in Alanya.