Waterparken Turkije

Ben je op zoek naar een vakantie vol spanning en plezier? In Turkije zijn veel geweldige hotels met waterparken te vinden. Wat is er nu leuker om af te koelen van de Turkse zon dan in een waterpark? De hele dag zwemmen, glijden, dobberen en spetteren. Samen met de kids van de glijbaan of ontdek zelf de snelste en spannendste glijbanen. Voor en oud zijn er glijbanen in alle soorten en maten. Tussendoor lekker ontspannen in het zwembad of misschien wel elke keer een ander zwembad. Even uitrusten aan het strand en daarna weer de leukste glijbanen ontdekken. Waterpret voor iedereen!

Lees meer

Waterparken Turkije

Bij een waterpark vakantie zijn er glijbanen bij het hotel aanwezig of heb je gratis toegang tot een waterpark in de buurt. In Turkije zijn veel resorts te vinden met leuke waterglijbanen. Het is natuurlijk erg warm in Turkije dus wat is er nu leuker dan verkoeling zoeken in de zwembaden en glijden van spannendste glijbanen? Het zijn vaak luxe resorts met waterglijbanen voor jong en oud. Hieronder zijn de hotels voor je op een rijtje gezet met de leukste, snelste en spannendste glijbanen. Je hoeft het hotel niet eens te verlaten voor een dagtripje, want in plaats daarvan kun je iedere dag genieten in het aquapark!

Waterpret voor jong en oud

In ieder hotel zijn weer andere glijbanen te vinden in alle soorten en maten. Kleine, grote, snelle of langzame glijbanen waar je alleen vanaf kunt gaan of juist samen. Er zijn glijbanen voor de allerkleinste en zelfs voor de ouders. Ben je even klaar met glijden en wil je relaxen? Er zijn vaak niet alleen waterglijbanen te vinden, maar ook heerlijke zwembaden en stroomversnellingen. Pas maar op, want voor je het weet wordt je bedolven door een golf in het golfslagbad! Lekker dobberen in het water, genieten van de zon, een boekje lezen op een bedje of aan het strand. Tussendoor aanschuiven aan het buffet, ijsjes eten en drankjes drinken. Dat klinkt als een fantastische vakantie!

Verschillende waterparken

Bij Prijsvrij.nl kun je verschillende ‘Splash’ accommodaties vinden die te herkennen zijn aan het logo. Binnen dit thema zijn verschillende soorten Splash hotels. Je hebt een categorie voor kinderen, wat betekent dat het hotel glijbanen en speeltoestellen heeft voor de allerkleinste. Een Small accommodatie is een kleiner waterpark met ongeveer 2 tot 3 glijbanen. Een Medium accommodatie heeft 4 tot 6 glijbanen, een Large accommodatie 7 tot 9 glijbanen en een XL accommodatie heeft minimaal 10 glijbanen. Splash + Kids accommodaties hebben naast de glijbanen ook een gedeelte voor kleine kinderen.