JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Waterpark Turkije » Hotels & Resorts met aquapark » Prijsvrij.nl

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Onze top 5 hotels met waterpark

Dit is onze top 5 gaafste hotels met een waterpark in Turkije! Welke kies jij?!

Hotels met waterpark in Turkije

Ben je op zoek naar een vakantie in Turkije met glijbanen en vol spanning en plezier? In Turkije zijn veel luxe hotels met waterparken te vinden. Wat is er nu leuker om af te koelen van de Turkse zon dan in een waterpark? De hele dag zwemmen, glijden, dobberen en spetteren. Ga samen met de kleintjes van de glijbaan of ontdek zelf de snelste en spannendste glijbanen. Voor jong en oud zijn ze er in alle soorten en maten. Tussendoor ga je lekker ontspannen in de zwembaden en even uitrusten aan het strand. Dat klinkt als waterpret voor iedereen!

Waterparken Turkije

Turkije spant toch wel de kroon op het gebied van mooie hotels met een waterpark. Het zijn vaak luxe all inclusive resorts dat een eigen aquapark hebben of een park in de buurt waar je gratis toegang tot krijgt. Hieronder zijn de leukste hotels voor je op een rijtje gezet waar je je de hele dag vermaakt met de spannendste waterglijbanen. Of je nu met je gezin, je vriend, vriendin of buurman gaat: je zult je geen moment vervelen in een van de splash hotels in Turkije!

Waterpret voor jong en oud

In ieder hotel zijn weer andere glijbanen te vinden in alle soorten en maten. Kleine, grote, snelle of langzame glijbanen waar je alleen vanaf kunt gaan of juist samen. Er zijn glijbanen voor de allerkleinste en zelfs voor de ouders. Ben je even klaar met glijden en wil je relaxen? Er zijn niet alleen waterglijbanen te vinden, maar ook heerlijke zwembaden waar je lekker kunt dobberen. Je bent niet voor niets in Turkije dus geniet van de zon met een leuk leesboek terwijl de kinderen zich vermaken. Tussendoor schuif je aan het buffet waar je geniet van het eten, drinken en de toetjes. Dat klinkt als een fantastische all inclusive vakantie!

Verschillende soorten waterparken

Bij Prijsvrij Vakanties kun je verschillende ‘Splash’ accommodaties vinden die te herkennen zijn aan het logo. Zo zijn er Splash hotels met glijbanen en speeltoestellen voor de allerkleinste. Ook hebben wij hotels met waterparken waar je 2 tot wel minimaal 10 glijbanen hebt. Door het uitgebreide aanbod vind jij gegarandeerd jouw vakantie naar wens. Of je nu kiest voor een meivakantie of zomervakantie; bij Prijsvrij Vakanties vind je het hele jaar door de allerbeste deals!


Blogs
Waterpark Aqua Fantasy in Turkije

Top 7 hotels met waterpark in Turkije!

24 maart 2021

Ben jij op zoek naar een té gekke familievakantie in Turkije? Met genoeg kinderfaciliteiten, maar natuurlijk ook de nodige elementen om zelf helemaal tot rust te komen? Dan is deze blog vast en zeker de uitkomst voor jou!